reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej
U mnie wszystko w porządku. "Dzieciak" jak to Pan Dr określał jest zdrowy. Ehh

Ale ogólnie facet spoko, konkretny i nie czepiał się. Tylko ja jestem durna, bo pytał się mnie czy nie zrobić mi genetycznego , bo już najwyższy czas. A ja ze nie, bo jestem umowiona na pon [emoji19] Mam ochotę sobie palnąć w łeb. Tym bardziej że na korytarzu słyszałam że dziewczyny mówiły ze w Białymstoku to jeden z lepszych specjalistów. No i na pewno wyszłoby taniej niż w Wwie.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że z maluszkiem OK :)

reklama
No i nadal nie znam płci [emoji24], bo się nie spytałam. Ale byłam już tak zmęczona ze nawet nie pamiętałam dnia om [emoji47]

Hej
U mnie wszystko w porządku. "Dzieciak" jak to Pan Dr określał jest zdrowy. Ehh

Ale ogólnie facet spoko, konkretny i nie czepiał się. Tylko ja jestem durna, bo pytał się mnie czy nie zrobić mi genetycznego , bo już najwyższy czas. A ja ze nie, bo jestem umowiona na pon [emoji19] Mam ochotę sobie palnąć w łeb. Tym bardziej że na korytarzu słyszałam że dziewczyny mówiły ze w Białymstoku to jeden z lepszych specjalistów. No i na pewno wyszłoby taniej niż w Wwie.

noo trochę nie wyszło. a gdzie/u kogo robiłaś w białym?

Hej
ja też po genetycznych, wszystko ok, czekam na Pappa wyniki.
Dzidziek starszy, z OM wychodzi 13t2d. Doktor powiedziała że wszystko ok, płci dalej nie znam :(
Dziś za to moje samopoczucie to masakra, wstałam rano i wysmarkałam nos, poszła mi krew i leciała długo z takimi skrzepami. Jakieś 20 min później odkaszlnęłam sobie i leciałam wymiotować, w wymiotach były takie żyłki krwi, czy mogło z nosa do gardła mi spłynąć?
Teraz znowu krwotok z nosa, nic nie robiłam, leżałam na kanapie.
Idę jutro do rodzinnego bo mnie to martwi...

Hej
Dzidziek starszy, z OM wychodzi 13t2d. Doktor powiedziała że wszystko ok, płci dalej nie znam :(
Dziś za to moje samopoczucie to masakra, wstałam rano i wysmarkałam nos, poszła mi krew i leciała długo z takimi skrzepami. Jakieś 20 min później odkaszlnęłam sobie i leciałam wymiotować, w wymiotach były takie żyłki krwi, czy mogło z nosa do gardła mi spłynąć?
Jak najbardziej przy krwawieniu z nosa część krwi spływa do gardła i dalej :) A ciąża sama w sobie predysponuje do obrzęku śluzówek i w efekcie do krwawień z nosa - także spokojnie :)

Hej

W ciąży też pękają naczynka, krew leci z nosa z dziąseł może. Mi od samego początku ciąży jak i pierwszej i drugiej mam dziąsla obrzmiałe i każde mycie zębów to krew, muszę dodatkowo dbać o zęby.
Ja wczoraj dzień też masakra i dzisiaj tez od rana :( ląduje w wc od samego rana. Jak kaszlę to już muszę być w toalecie. Jeść znowu odmawiam, bo wymiotuje :(
Kiedy to się skończy...w czerwcu :D

reklama
Witam Mikolajkowo :) ja dzisiaj obudzilam sie dosc wcześnie, bola mnie strasznie żebra :) koncze sniadanie i wybieram sie do chrzesniaka z mikolajkowym prezentem :) milego dnia dziewczyny :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry