reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
My mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za małyMy tak w tym roku mielismy same wesela - az 4 I na wszystkie musielismy leciec jak nie do Polski to do Portugali kazdy kiedys przechodzi taki rok [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
To już będziesz zaawansowana ciężarówkaTak mamy 11m. Wolno ida. Ja 2 czerwxa mam wesele rodzonej siostry
My pierwszego zęba mieliśmy jak mały miał 2 miesiące. Ale plus taki ze wyszły szybko i później był spokój.
U mnie na następne x lat nikt nie planuje żadnych wesel [emoji23]
W ciągu jednego roku mieliśmy 3 wesela swoje szwagierki mojej i kuzynki męża [emoji23]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
Jak chcecie jechać to są specjalne słuchawki wygluszajace dla takich maluchów. Szwagierka tak jechała ze swoim 1.5 miesięcznym synkiem do Polski na wesele i byli do samego końca na saliMy mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za mały
tymtyrymtym
Aktywna w BB
My mamy kuzyna jeszcze w przyszlym roku w sierpniu I mysle ze moze damy rade przyleciec - mlode bedzie juz mialo ponad 2 miesiace wiec powinno byc spoko. Plus na macierzynskim bede chciala posiedziec troche w Polsce
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Nie słyszałam o tych słuchawkach ale jak dla mnie to jest za maleńkie dziecko by jechać w tak długą podróż. Tam na miejscu by udalo się zorganizować opiekę nad dzieckiem itp ale nie jestem za jeśli chodzi o podróż :-)Jak chcecie jechać to są specjalne słuchawki wygluszajace dla takich maluchów. Szwagierka tak jechała ze swoim 1.5 miesięcznym synkiem do Polski na wesele i byli do samego końca na sali
KikaRika
Moderatorka
A moja w 11 msc miała 1go zęba, tydzień później 2goMy mamy zaproszenie na 20 maja ale nie jedziemy bo to w Polsce a moja giekolog pozwala mi ostatnia taka duża podróż robić na 6 tygodni przed przewidywanym porodem a to będą aby 3, wiec nie mam zamiaru ryzykować.
Twoja mała ma 11 miesięcy dobrze pamiętam? My na tym etapie mieliśmy 12 zębów ale.to był terror ze o mamo jak mu wychodziły [emoji32]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
A gdzie dokładnie masz tą rodzinę, jeśli mogę zapytać?My mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za mały
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
U nas teraz się rozkręciło z weselami wśród rodziny i znajomych i tak co roku mamy 2-4 imprez. W przyszłym wesele pod koniec czerwca , będę wtedy ze 3 tyg po porodzie więc pewnie tylko do kościoła pójdziemy i we wrześniu kolejne, to już może będzie się dało coś wykombinować żeby pojechać bo jest niezbyt daleko. A o wakacjach na razie nie myślę, pewnie jakieś krótkie wypady niedaleko jak Maluch zechce bardziej myślę, żeby wczesną wiosną skorzystać z wolnego i zrobić jedną lub dwie krótkie wycieczki jak jeszcze będę na chodzie ale wiadomo, że plany planami a różnie może wyjść
reklama
Gosia101318
My mamy wesele mojej siostry 4 sierpnia, czyli maluszek bedzie miał jakies 6-7 tygodni. Już patrzyłam na słuchawki dla malucha, na sukienki eleganckie do karmienia i juz wiem jaką chustę będę chciała na tą okazję kupić.
Na wakacje wybieramy się w lipcu gdzieś nad morze. Być może w sierpniu po weselu też pojedziemy nad morze. Zobaczymy.
Na bank sporą część wakacji spędzimy u teściów na wsi.
Chyba wraca mi energia dzisiaj ciut więcej udało mi się zrobić w domu i na obiad były placki ziemniaczane wczoraj mieliśmy akcję czyszczenia ściany okiennej w sypialni z pleśni, potem wietrzenie pokoju przez kilka godzin i jak się kładłam spać było niecałe 18 stopni w sypialni. Całą noc okno rozszczelnione, rano było 18.5 stopnia. Rany, jak mi się dobrze spało od dzisiaj tak chcę zawsze
Na wakacje wybieramy się w lipcu gdzieś nad morze. Być może w sierpniu po weselu też pojedziemy nad morze. Zobaczymy.
Na bank sporą część wakacji spędzimy u teściów na wsi.
Chyba wraca mi energia dzisiaj ciut więcej udało mi się zrobić w domu i na obiad były placki ziemniaczane wczoraj mieliśmy akcję czyszczenia ściany okiennej w sypialni z pleśni, potem wietrzenie pokoju przez kilka godzin i jak się kładłam spać było niecałe 18 stopni w sypialni. Całą noc okno rozszczelnione, rano było 18.5 stopnia. Rany, jak mi się dobrze spało od dzisiaj tak chcę zawsze
Podziel się: