reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

ja już w końcu po prenatalnych, uff... wszystko w normie, maluszek starszy o jakieś 4-5 dni. no i na 90% będzie chłopak, więc jak się potwierdzi to pozostanę jedyną babeczką w domu (nawet pies jest płci męskiej :)) koronę sobie chyba sprawię :D
Gratulacje [emoji8]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje z okazji udanych wizyt. Trochę optymizmu zawsze się przyda.

Dziewczyny wpadłam dzisiaj na zajebisty pomysł. Wybrałam się z synem po zakupy samochodem i bez wózka. Mały szedł sam. Efekt jest taki, że spodnie ma w błocie, kurtkę w błocie i brudzie z samochodu, ręce w błocie i tylne siedzenie w błocie. Mąż będzie zachwycony jak wróci [emoji28]

Ale ludzie uśmiechali się widząc takiego bąbla co sam idzie cały ubrudzony [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

@agakomo bardzo mi przykro. Jeśli masz ochotę to zapraszam na wątek " ciąża po poronieniu". Wesprzemy Cię:*

Gratuluję udanych wizyt:)

Oj jak zaczęłam się starać o pierwsze dziecko to wtedy zauważyłam, że to nie takie proste. Robisz wszystko żeby było dobrze, dbasz o siebie, robisz badania a i tak się nie udaje. Poroniłam 3 razy i wiem jak to bardzo boli.

Szkoda ze agakomo straciła maleństwo. A jeszcze kilka dni temu cieszyła się z kosza który kupiła [emoji22]

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Ja swoją mam jutro. Nie dawno wróciłam ze szpitala bo miałam wizytę w poradni endokrynologicznej. Byłam tam 10.30 weszłam przed 13. Pech chciał ze akurat jak ja miałam wejść to ona musiała iść na biopsje i czekałam prawie godzinę. A wizyta trwała ok 15 min.
I teraz mam brać eutyrox n25 - 4 razy w tygodniu i drugi eutyrox n50- 3 razy w tygodniu.
Kontrola 3 stycznia.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Też już nie mogę doczekać się tego Endo a do 6 grudnia jeszcze daleko...liczę dni...W pt jadę pobrać krew żeby mieć świeże wyniki...Mam nadzieję że nie jest gorzej i się ustabilizowalo samo bez leków..

Ja miałam wizytę to nawet nie kazali mi robić żadnych badań. Dopiero na drugą wizytę mam brac

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest trochę inaczej bo ja leczylam się przed ciąża ...jak zaszlam to kazał odstawić leki i teraz 3 wizyta kontrolna...

IMG_20171129_145121.jpg

Coś na zaostrzenie apetytu

Załączniki

• IMG_20171129_145121.jpg
    IMG_20171129_145121.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Szkoda że kolejną dziewczyna musi przez to przechodzić :( a co z tą drugą dziewczyna co też plamila? Miała mieć dzisiaj wizytę. Przepraszam ale nie pamiętam nickow, zaglądam tutaj po pracy i czytam.zaległości i nie jestem wstanie spamietac kto co pisał bo mam słabą pamięć do tego :( mam nadzieję że dobrze wszystko :-)

Pizza wygląda pysznie, sama dawno nie robiłam więc może zrobię w weekend jak będzie więcej czasu bo pracy teraz jakoś siły brak i ta pogoda dokucza ze nic robić się nie niech :(

Ja muszę się pochwalić ze jestem szczęśliwa bo udało mi się wcisnąć do lekarza jeszcze przed świętami tak jak chciał tego sam lekarz bo mówił że dobrze byśmy raz w miesiącu się widzieli. Ostatnio wizytę miałam 21 listopada czyli prenatalne a na następna miałam dopiero iść 5 stycznia więc 1,5 miesiąca czekania ale udało się zapisać na.15grudnia więc świętami mam nadzieję że będę spokojniejsza i wizyta przebiegnie pozytywnie :-)

Do góry