reklama
To pytanie na zawsze zostanie tajemnicą i chyba nie ma co go toztrzasac.Mi rowniez bardzo przykro
Wiem ze to nie czas na gdybanie i ze to nic nie zmieni ale caly czas chodzi mi po glowie pytanie, czy gdyby Aga sie wczesniej zglosila do lekarza, to czy bylaby szansa na podtrzymanie.
To takie smutne ze nie mogła wczesniej nic zrobic jak tylko czekac.
Ja wiem jedynie co znaczy strach o strate dziecka. I yo juz jest potworne przeżycie i milon pytan dlaczego moje cialo nie jest idealne do tej roli a przecie jestem kobieta;( nic po prostu te dziewczyny ktore poronily powinny udac sie na badania sprawdzic czy wszytko jest dobrze jakies genetyczne badania itp. Bo niestety mamy przypadki poronien kilkokrotnych.
ZUZA.80
Fanka BB :)
ja już w końcu po prenatalnych, uff... wszystko w normie, maluszek starszy o jakieś 4-5 dni. no i na 90% będzie chłopak, więc jak się potwierdzi to pozostanę jedyną babeczką w domu (nawet pies jest płci męskiej ) koronę sobie chyba sprawię
nastepnawkolejce
ja już w końcu po prenatalnych, uff... wszystko w normie, maluszek starszy o jakieś 4-5 dni. no i na 90% będzie chłopak, więc jak się potwierdzi to pozostanę jedyną babeczką w domu (nawet pies jest płci męskiej ) koronę sobie chyba sprawię
Gratuluję! Bardzo się cieszę, że są i dobre wiadomości dzisiaj
Powiem Wam, że aż mi wstyd jaka kiedyś głupia i nieświadoma byłam myśląc, że zajście w ciąże to żaden wyczyn...
Teraz zaczynam uważać, że ciąża i urodzenie dziecka to prawdziwy CUD.
Zdrówka dla Wszystkich i dbajmy o Siebie!
promyczek_81
Z dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
nastepnawkolejce
Z dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
Super! Miło czytać takie wieści.
Gratuluję!
ZUZA.80
gratulacje!!! oby więcej takich wieści, przyda nam się trochę optymizmuZ dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
reklama
Just&yna
Super gratulacje dla was kobietki [emoji8]Z dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: