reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Też jeszcze nic a nic nie kupiłam i jeszcze nie mam zamiaru...Tak naprawde to nie mam zielonego pojęcia co trzeba dokładnie kupić...oprócz łóżeczka wózka i pieluch [emoji12] [emoji13]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się najmądrzejsze na świecie koleżanki na pewno Ci podpowiedzą :D

reklama
@agakomo aby wszystko było dobrze. Staraj się dużo odpoczywać.

Ja puki co z atrakcyjnościa nie mam zadnego problemu. Nie czuję się mniej atrakcyjna przez ciążę a chyba nawet mam odwrotnie.

Ja mam jakieś nadludzkie siły bo wiecznie coś robię i nie mam chwili żeby usiąść.

Wcześniej pisalyscie o kg. Ja w pierwszej ciąży przytyłam 22kg do teraz nie wiem jakim cudem jak ja musiałam wmuszac w siebie jedzenie bo non stop wymiotowalam. Ale na drugi dzień po porodzie miałam od razu 12 kg mniej. A po 4 miesiącach od porodu 4kg mnie niż przed ciążą. W sumie synek swoje ważył bo 4kg do tego piersi o 5 rozmiarów większe. I na koniec strasznie woda mi się zatrzymywała.
Teraz puki co jestem 1.5kg na plusie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie przytyłam nic. Synkiem przytyłam 9 kg a on ważył ponad 4 kg. W dniu wyjścia ze szpitala ważyłam tyle co przed ciążą a po 3 mcach ważyłam 10 kg mniej i to była piękna waga 49 kg:)

U mnie po dzisiejszej wizycie wszystko super. Będę królową we własnym domu z trzema muszkieterami czytaj: będzie drugi synek :) ale się będą prać:)

Właśnie zauważyłam plamienie... Jutro rano wizyta i coś czuję, że do tej pory oszaleje...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zauważyłam plamienie... Jutro rano wizyta i coś czuję, że do tej pory oszaleje...

oszalejemy razem. nocka nie przesłana. już 2. trzymam kciuki.obysmy za rok się z tego mogły smiac tulac maluszki. który tydz?

oar8qqmzm1arllnx.png

oszalejemy razem. nocka nie przesłana. już 2. trzymam kciuki.obysmy za rok się z tego mogły smiac tulac maluszki. który tydz?

oar8qqmzm1arllnx.png
11+3. Poprzednią ciąże skończyłam ma tym etapie więc strach odbiera mi chyba resztki zdrowego rozsądku...

11+3. Poprzednią ciąże skończyłam ma tym etapie więc strach odbiera mi chyba resztki zdrowego rozsądku...

No właśnie doczytałam. jestem ż Tobą. czuje dokładnie to samo. nie mamy wyjścia musimy być silne . jak masz możliwość to jedź na IP. sprawdzisz chociaz co sie dzieje. bedziesz spokojniejsza. ja nie mam . nie ma sensu tu jechać do szpitala i siedzieć tam kilka godzin bo i tak mają w dupie.

oar8qqmzm1arllnx.png

reklama
No właśnie doczytałam. jestem ż Tobą. czuje dokładnie to samo. nie mamy wyjścia musimy być silne . jak masz możliwość to jedź na IP. sprawdzisz chociaz co sie dzieje. bedziesz spokojniejsza. ja nie mam . nie ma sensu tu jechać do szpitala i siedzieć tam kilka godzin bo i tak mają w dupie.

oar8qqmzm1arllnx.png
Też nie mam jak pojechac na IP. Zaczekam na rozwój wydarzeń - jeżeli się nie uspokoi to spróbuję kogoś ściągnąć do siostrze noc którymi się dziś zajmuje i pojechać... Mam nadzieję że to nic poważnego. Towarzyszy temu ból ale wydaje mi się że to może że strachu..

Do góry