reklama
elciaaaak
Fanka BB :)
kurcze jak tak patrzę na wasze terminy 12-14 tydzień ja dopiero 10 tc i czuje, że jestem tak daleko od Was Jak najmłodsza
Ja też jestem obecnie w 10tc, więc nie jesteś sama
Ej dziewczyny tak wszystkie mówimy że dużo piszemy, że ciężko nadrobić a lipcówki mają już 700 stron.. :O
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Bo u nas liczy sie jakość a nie ilosc, hehehe
Ja tez melduję się z 10 tyg
mdłości nie ale też się dziś bardzo źle czuje. od rana plamienia a teraz ból brzucha i jajników i słabo mi strasznie. leżę i prawie nie oddycha m bo nie mam siły [emoji19] [emoji29] [emoji19]A męczą Was dziewczyny dalej mdłości? Ja myślałam, że mam to już za sobą, aż do dziś..
W ogóle dzisiaj mam gorszy dzień - jestem smutna i zła - wszystko w jednym.. I czuję się bardzo nieatrakcyjna..
A męczą Was dziewczyny dalej mdłości? Ja myślałam, że mam to już za sobą, aż do dziś..
W ogóle dzisiaj mam gorszy dzień - jestem smutna i zła - wszystko w jednym.. I czuję się bardzo nieatrakcyjna..
Nie męczyły mnie jakieś 3 dni nawet jadłam więcej i znowu wróciły. Dzisiaj już mam gorzej, jednak już nie tak nasilone jak ostatni miesiąc.
reklama
Może warto się przejść do lekarza jutro?
Mnie też brzuch dzisiaj boli, kłuje mnie podbrzusze, raz lepiej raz gorzej..Podejrzewam, że to przez zrosty po cc dają mi się we znaki. Mam nadzieję..
Podziel się: