reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

OLX, sporo mają ogłoszeń takich lokalnych.

Dziś zrobiłam sobie takie domowe musli żebym miała do jogurtów czy mleka, a żebym wiedziała co w nim jest. Pachnie pięknie mam nadzieję, że i tak będzie smakowało ;)
Dzięki.
A jak robiłaś to musli?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo! My też już po genetycznym [emoji6]wszystkie pomiary wyszły w porządku [emoji4] i p. Doktor stwierdziła że w moim brzuszku prawdopodobnie kryje się dziewczynka [emoji4]termin przeskoczył na 27 maja[emoji4]maleństwo mierzy już prawie 8cm[emoji4]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

1511798146-5404dc049a1d362a-aaaaaa.jpeg

Hej dziewczyny gratulacje udanych wizyt, kciuki za kolejne.
My jutro na USG prenatalne jedziemy, ciekawe jak mąż zareaguje na niespodziankę;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Super wiadomości dziewczyny :-) U mnie najpierw by termin 30 czerwca,później 27 A teraz po prenatalnych wyszło że 24 :-) ja prenatalne miałam tydzień temu to dzidziuś miał 7,5 cm więc rosną te nasze bobasy :-) szkoda że teraz dopiero wizyta 5stycznia bo wcześniej nie było miejsca ;(

kurcze jak tak patrzę na wasze terminy 12-14 tydzień ja dopiero 10 tc i czuje, że jestem tak daleko od Was :) Jak najmłodsza :D

Gratuluję udanych wizyt [emoji1]
A mnie dziś strasznie podbrzusze boli ...Tak okresowo że jeszcze od początku ciąży tak mnie nie bolało... [emoji20] Mam nadzieję że to te bóle o których mowilyscie bo jak jutro będzie mnie tak bolało to zacznę schizowac

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wiadomości dziewczyny :-) U mnie najpierw by termin 30 czerwca,później 27 A teraz po prenatalnych wyszło że 24 :-) ja prenatalne miałam tydzień temu to dzidziuś miał 7,5 cm więc rosną te nasze bobasy :-) szkoda że teraz dopiero wizyta 5stycznia bo wcześniej nie było miejsca ;(
Hmmm...źle przeczytałam w pośpiechu[emoji4]w takim razie między nami miesiąc różnicy [emoji4] ale czy na pewno dobrze piszesz? Bo jeśli tak to twój dzidziuś albo mega duży albo mój mega mały [emoji6]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry