reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Gratuluję udanych wizyt [emoji1]
A mnie dziś strasznie podbrzusze boli ...Tak okresowo że jeszcze od początku ciąży tak mnie nie bolało... [emoji20] Mam nadzieję że to te bóle o których mowilyscie bo jak jutro będzie mnie tak bolało to zacznę schizowac

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
A co lekarz mówi na te bóle? Bo mnie nie boli nic a zmagam się też z torbielą...

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No chyba że się natyram np przy sprzątaniu.. ale wtedy bardziej ciągnie niż boli...

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne zdjęcie i kuszyna przepiękna ja jak dziś swoją widziałam to tak mi się buźka cieszyła że szok, kochane maleństwa :)
1511798146-5404dc049a1d362a-aaaaaa.jpeg

Nie dzwoniłam do lekarza ...myślę że po prostu wszystko mi się tam naciaga...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki.
A jak robiłaś to musli?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko dawałam na oko ;) płatki owsiane, siemię lniane, trochę wiórków kokosowych, orzechy laskowe, suszone morele i rodzynki, lekko posypałam brązowym cukrem i polałam miodem. Piekłam w piekarniku może 15-20 minut, kilka razy przemieszałam.

A mnie się zdaje, że Wasze dzidzie takie duże a moja na prenatalnych taka malutka była :) Nie mogę się doczekać aż znowu się z nią zobaczę ;)

Ja też lubię czasami zjeść musli bo już się przejadlam. Tylko ja idę na latwizne bo kupuje ulubione orzechy, suszone morele, banana, rodzynki, żurawinę i jem to z jogurtem naturalnym ewentualnie sypie łyżkę lub dwie kupionych płatków nestle fitness :-) taka moja wersja musli na szybko dla leniwych :-)

Ja dopiero musze sobie poczekać na wizytę by zobaczyć moje maleństwo do 5 stycznia bo wcześniej nie ma miejsc mój lekarz :(

reklama
Do góry