AgaRS90
Fanka BB :)
Dzięki już sprawdzam [emoji7]Ja mam córkę w tym wieku i polecam Zwierzaki Cudaki, Halli Galli i Mistakos.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki już sprawdzam [emoji7]Ja mam córkę w tym wieku i polecam Zwierzaki Cudaki, Halli Galli i Mistakos.
moja młoda to miała. szczerze dla mnie beznadziejna gra. to już wolałabym Jenga. mamy też i wszyscy gramy.i naprawdę jest fajna a śmiechu przy tym zawsze mnóstwoJeszcze myślałam o tym, ma super opinie
Link do: Mattel Spadające Małpki Oryginał 52563 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Bardzo Ci dziękuję za te odpowiedź [emoji7] na pewno coś wybierzemy dzięki [emoji173]7 latka już spokojnie pogra w:
- Splendor - bardzo fajna, rodzinna gra strategiczna
- Wsiąść do Pociągu - jedno co to rodzice czasem musza pomóc w pokazaniu stacji i rozgrywka troche dłuższa (ok godziny)
- Carcassone - bardzo łatwe reguły, za każdym razem inna rozgrywka
- Blokus - świetna gra strategiczna
- Dixit - gra genialna, bardzo prosta, mega grywalna - jeśli zaczynać to jako podstawę warto kupić wersję Odysey - ma w pudełku planszę do zliczania punktów (zwykła nie ma) i numerowania kart - bardzo przydatne!
- Story Cubes - fajne kostki do tworzenia historyjek, niestety dosyć szybko się nudzą
Gier mamy z milion (Dobble oczywiście też ), a w te wyżej wymienione regularnie ze Stasiem grywamy - zaczęliśmy jak miał 6 lat, teraz to już wymiata W sumie każda z nich (najmniej Carcassone i Story Cubes) jest świetną grą na spotkania towarzyskie też dla dorosłych, więc dwie pieczenie przy jednym ogniu
A co zamówiłas? Bp też szukam dla znajomych kochających planszówki [emoji173]O a ja wczoraj mężowi zamówiłam pod choinkę grę planszową, bo też lubimy grać i zawsze u nas tak imprezy wyglądają U mnie dziś koniec 13tyg i w sumie to już jem normalnie (oprócz niektórych rzeczy taboo takich jak kapusta, pietruszka ), ale mam trochę skurczony żołądek i muszę uważać żeby się za bardzo nie najeść na raz. Dziś na śniadanie dwa jajka i kanapka, wszystko pycha tylko jakimś cudem napchałam się tym do oporu i nawet minuty się nie utrzymało
Zamowilam gre Bang karciana, taka bardziej dla chłopaków, bo akurat dostał niedawno rozszerzenie do tego ale bez podstawy (przypadkowo). Z gier które mamy i wszystkim się podobają polecam "Wsiąść do pociągu" i "Taboo"A co zamówiłas? Bp też szukam dla znajomych kochających planszówki [emoji173]
Ja bym tak nie mogła no podziwiam serio. Nie wiem co u nas musiałoby się wydarzyć żebyśmy się zdecydowali na tak długa rozłąke no nie wyobrażam sobie tego nawetAlee się teraz naczytałam Nawet nie mam się jak odnieść do tego co pisałyście bo tak dużo.
Mąż był był i już pojechał, będzie jechał koło 10 h więc zaraz po zupie pojechał . Kurde nie było go niecałe 3 tyg a ja się stęskniłam jak cholera, a to szybko minęło , cieszę się,że na święta to będzie trzy tygodnie.A teraz odpoczywam bo od rana stałam przy garach i mężowi szykowałam trochę jedzenia , żeby miał tam, i zaprosiłam rodziców na obiad. Ale już po wszystkim ogarnęłam i sobie odpocznę bo w weekand ciągle coś robiłam.
Teraz po prenatalnych to chyba kolejny krok to czekanie na ruchy dziecka... Nie mogę się doczekać, aż coś poczuje.... Może w okolicach świąt to byłby super prezent