Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Mi również ginekolog ustawia tarczyce do porządku, na szczescie tak się składa że jest też endokrynologiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na szczęście wszystko wróciło do normy. Już mogłam wejść na swoje obrotyhej Dziewuszki, jak z Waszym poziomem zmęczenia?
Ponoć od 4mca miało być lepiej, a tu dupa:/ wciąż tak samo silne, senność, fizyczne wycieńczenie...Czy u Was jest podobne?
u mnie też dużo lepiej. zależy jaki dzień. dziś miałam zapieprz w robocie to jak wróciłam , zjadłam obiad i zasnęłam nawet nie wiem kiedy.ale ogólnie już nie zasypiam w dzień i wstaje zwawiej rano [emoji38]hej Dziewuszki, jak z Waszym poziomem zmęczenia?
Ponoć od 4mca miało być lepiej, a tu dupa:/ wciąż tak samo silne, senność, fizyczne wycieńczenie...Czy u Was jest podobne?
@avet u mnie odrobinę lepiej ale generalnie dalej fatalnie. Doszły jeszcze bóle rwy kulszowej. Masakra
Nie dajcie się zrobic w konia! Musza MUSZĄ was przyjąć w dzień zgłoszenia lub w ciagu 7 dni wyznaczyć wizytę. Jeżeli tego nie robią, idźcie do kierownika lub dyrektora placówki. Jeżeli on odmówi - dzwońcie do działu skarg NFZ lub rzecznika praw pacjenta. To jest nasz przywilej. Mało kto o nim wie, ja musiałam sie wykłócać o wizytę u ortopedy, chirurga, o usg i okulistę, bo korzystam z tego jak mogę i sprawdzam wszystko, z czym kiedykolwiek miałam problemy, ale naprawdę dziewczyny - placówka nie moze sie sprzeciwić! Przyjęli mnie wszędzie zgodnie z ustawa.