reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Ja prywatnie mam wizytę umowiona na tydz później. Czyli teraz to już w czwartek. Na NFZ nawet nie próbowałam, bo do tego lekarza to się chyba najtrudniej dostać.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewuszki, jak z Waszym poziomem zmęczenia?
Ponoć od 4mca miało być lepiej, a tu dupa:/ wciąż tak samo silne, senność, fizyczne wycieńczenie...Czy u Was jest podobne?

Ponoć od 4mca miało być lepiej, a tu dupa:/ wciąż tak samo silne, senność, fizyczne wycieńczenie...Czy u Was jest podobne?
U mnie na szczęście wszystko wróciło do normy. Już mogłam wejść na swoje obroty:)

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dajcie się zrobic w konia! Musza MUSZĄ was przyjąć w dzień zgłoszenia lub w ciagu 7 dni wyznaczyć wizytę. Jeżeli tego nie robią, idźcie do kierownika lub dyrektora placówki. Jeżeli on odmówi - dzwońcie do działu skarg NFZ lub rzecznika praw pacjenta. To jest nasz przywilej. Mało kto o nim wie, ja musiałam sie wykłócać o wizytę u ortopedy, chirurga, o usg i okulistę, bo korzystam z tego jak mogę i sprawdzam wszystko, z czym kiedykolwiek miałam problemy, ale naprawdę dziewczyny - placówka nie moze sie sprzeciwić! Przyjęli mnie wszędzie zgodnie z ustawa.

u mnie też dużo lepiej. zależy jaki dzień. dziś miałam zapieprz w robocie to jak wróciłam , zjadłam obiad i zasnęłam nawet nie wiem kiedy.ale ogólnie już nie zasypiam w dzień i wstaje zwawiej rano [emoji38]

8599dqk3eprfzk4i.png

Nie dajcie się zrobic w konia! Musza MUSZĄ was przyjąć w dzień zgłoszenia lub w ciagu 7 dni wyznaczyć wizytę. Jeżeli tego nie robią, idźcie do kierownika lub dyrektora placówki. Jeżeli on odmówi - dzwońcie do działu skarg NFZ lub rzecznika praw pacjenta. To jest nasz przywilej. Mało kto o nim wie, ja musiałam sie wykłócać o wizytę u ortopedy, chirurga, o usg i okulistę, bo korzystam z tego jak mogę i sprawdzam wszystko, z czym kiedykolwiek miałam problemy, ale naprawdę dziewczyny - placówka nie moze sie sprzeciwić! Przyjęli mnie wszędzie zgodnie z ustawa.

a skierowania miałaś od kogo? czy bez skierowań?

reklama
Ja ostatnio bylam na sorze z potwornym bolem ucha. Lekarz powiedzial mi ze kobiety w ciazy maja prawo korzystac z pomocy kazdego specjalisty w kazdej poradni bez skierowan, kolejek I czekania. Mozna isc danego dnia np do poradni laryngologicznej I musza przyjac a nie siedziec godzinami na sorze.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry