Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Termin masz na 2 czerwca? Ja mam na 1.06. też się nie dopinam w spodnie. A waga nie wzrasta tylko mam wzdęty brzuch i widoczny i to bardzo.
Tak jesteśmy na podobnym etapie, u mnie pojawił się na początku 3 czerwiec, a po prenatalnych 1 i 2
Z brzuchem mamy podobnie też, jest widoczny ludzie mówią, że już widać a ja wiem że to wzdęcie ;p ale przynajmniej nie muszę go wciągać juz, no jest jaki jest
A będzie tylko większy
Jeśli chodzi o zakupy dla maluszka to jeszcze wszystko przed nami, oglądałam owszem wózki, ciuszki itp, myślałam jak pokoik przystosować. Łóżeczko chyba będziemy mieć od brata , jego synuś będzie już miał jak urodzę ponad dwa latka więc będą go chcieli przestawić na normalne łóżko a to przyjdzie do nas. Zakupy mnie też przerażają trzeba kupić tyle różnych rzeczy, leków, przyborów. Ostatnio oglądałam testy fotelików, narazie mnie to przeraża , ale jest jeszcze trochę czasu. Moje 3 koleżanki , które rodzą pierwsza w grudniu, dwie w styczniu to teraz faktycznie mają skompletowaną wyprawkę i są gotowe, a tak to też zwlekały dość długo... Ah te przesądy....
I tak też marzę o tej poduszce do spania dla kobiet w ciąży! Kupowałam we wrześniu na prezent go szwagierce, ona też w grudniu rodzi, i jest mega zadowolona! Mówi, ze te ost miesiące przeżyła dzięki niej
W ogóle wkoło mnie mam teraz 4 bliskie osoby w ciąży, wszystkie w tym samym wieku, to chyba ten wiek teraz gdzie się ludzie decydują na dziecko dopiero. 3 będziemy rodzić już jako 30stki
Aaa no i znowu jest przed 5 a ja już nie śpię, obudził mnie kot z pół godziny temu, i po spaniu. Ale czekam też na męża wraca właśnie z roboty w Niemczech za godzinkę będzie, więc pewnie weekand nie będę zaglądać. To miłego Wam wszystkim życzę