reklama
Ja stosuję od lat, nie wyobrażam sobie inaczejPytanie dla zmiany i oczyszczenia glowy. Stosujecie plyny do higieny intymnej?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
WitamyCześć dziewczyny! Skończyłam dzisiaj 9tc, jutro 9t1d Pierwsze usg i potwierdzenie ciąży było trzy tygodnie temu - 6t1d, Maluszek miał 0,5cm i biło serduszko Termin wg dnia OM na 27 czerwca
Jutro kolejna wizyta, nie mogę się doczekać! Z drugiej strony boję się, czy wszystko w porządku, bo nie dotyczyły i nie dotyczą mnie ani mdłości ani wymioty... Mam wszystkie objawy ze strony piersi, bóle głowy i pleców, tak mocno, że aż drętwieje mi prawa noga... Czytałam o tym, to podobno normalne
Nawiązując do ostatniego wątku - nie używam płynów do higieny intymnej, ale myślę o tym, niedługo pewnie coś wybiorę
Jeszcze raz - baaaaaardzo się cieszę, że mogę być tutaj z Wami
Spokojnej ciąży .tu co rusz jakieś nowe "przygody" się dzieją
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wzięłam nospe i lezakujeA mnie pobolewal brzuch to nospe wzielam bo mozna ja akurat. Za dużo mała sie nanosilam
A ja wlasnie skończyłam kompiel z painka o zapachu czekolady z pomarańczą a ta przyjemność poprzedzal kebab;D a akurat ochote mialam na ogorka i byl w srodeczku[emoji7] ale calego nie zjadłam chodz nadal mam ochotę na lody waniliowe. Ah... Szlak by to trafił
DareToBe
Fanka BB :)
Mi koleżanka poleciła GINEXID - taką piankę do higieny intymnej. Poczytałam w internecie i kupiłam bo mega spodobały mi się jej właściwości - jestem plus minus w 1/3 opakowania (mam wrażenie, że nigdy się nie skończy!) i nie wiem czy kupię jeszcze raz Niby super, ale to uczucie chłodzenia sprawia, ze czuję jakbym była na nią uczulona W każdym razie zawsze myłam się zwykłym płynem do mycia i nigdy takich "wrażeń" nie miałamPytanie dla zmiany i oczyszczenia glowy. Stosujecie plyny do higieny intymnej?
Używam płynu, ale dopiero teraz doczytałam na blogu srokao, że mój ma składnik silnie wysuszający, więc planuję go zmienić na Białego Jelenia
Gratuluję udanych wizyt
Moja wizyta była 4 tygodnie temu, a na kolejna mam przyjść dopiero po badaniu prenatalnym, które mam 7.12... coś rzadkie te wizyty w porównaniu do waszych xd
Gratuluję udanych wizyt
Moja wizyta była 4 tygodnie temu, a na kolejna mam przyjść dopiero po badaniu prenatalnym, które mam 7.12... coś rzadkie te wizyty w porównaniu do waszych xd
Heyka
Ja sobie kupiłam słoik nutelli od lat nie jadłam ! Dzisiaj musiałam go mieć !
Mdłości mi ustępują, śmieje się, że zaczynam rozszerzać dietę z czego bardzo się cieszę.
Jutro mam wizytę u lekarza, idę założyć kartę ciąży, mam nadzieję, że zgodnie z rozmową dostanę l4. Nie daję rady już w pracy, ciągle chodzę przeziębiona, brzuch po kilku godzinach boli, w domu dochodzi ból pleców.. Dzisiaj bardzo mnie boli, martwię się..
Mdłości mi ustępują, śmieje się, że zaczynam rozszerzać dietę z czego bardzo się cieszę.
Jutro mam wizytę u lekarza, idę założyć kartę ciąży, mam nadzieję, że zgodnie z rozmową dostanę l4. Nie daję rady już w pracy, ciągle chodzę przeziębiona, brzuch po kilku godzinach boli, w domu dochodzi ból pleców.. Dzisiaj bardzo mnie boli, martwię się..
reklama
Smacznego . Heh. Ja pozarlam pierogi ruskie ż wiśniowym jogurtem i ż cukrem [emoji14]Heyka
Podziel się: