reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Gorzej dla ciąży jakby było za wysokie TSH, ale ja bym i tak nie czekała i zapisała się jak najszybciej.
Rozejrzyj się może masz w okolicy internistę kt dobrze potrafi ustawiać tarczycę i nie będziesz do endokrynologa musiała latać...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, dzięki[emoji9]

Udało mi się znaleźć w innym miejscu.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@TamiSu ja używam od kąd pamiętam.

@Zosia933 gratuluję:)

Masakra. Już mi przechodziły mdłości i wymioty a id wczoraj znowu wymiotuję i umieram.
Współczuję. Mnie znowu ciągnie coś w brzuchu cały czas. Zwariować można [emoji12] dobrze że dziś i jutro wolne to leżę prawie non stop. Z przerwą na szybko obiad i podróż do i że szkoły

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! Skończyłam dzisiaj 9tc, jutro 9t1d :) Pierwsze usg i potwierdzenie ciąży było trzy tygodnie temu - 6t1d, Maluszek miał 0,5cm i biło serduszko :) Termin wg dnia OM na 27 czerwca :)

md6m5j9k09om.jpg

Jutro kolejna wizyta, nie mogę się doczekać! Z drugiej strony boję się, czy wszystko w porządku, bo nie dotyczyły i nie dotyczą mnie ani mdłości ani wymioty... Mam wszystkie objawy ze strony piersi, bóle głowy i pleców, tak mocno, że aż drętwieje mi prawa noga... Czytałam o tym, to podobno normalne ;)

Nawiązując do ostatniego wątku - nie używam płynów do higieny intymnej, ale myślę o tym, niedługo pewnie coś wybiorę :)

Jeszcze raz - baaaaaardzo się cieszę, że mogę być tutaj z Wami :)

Do góry