reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Gratulacje :-) mój maluch też nie chciał wczoraj z lekarzem współpracować a przed badaniem ok godzinę wcześniej cukierka zjadłam tak jak jedna z dziewczyn zalecana żeby dzidziuś się ruszal na badaniu :-) mój to sobie urządzal zabawy pepowina :-)

Ogromne gratulacje dla Was wszystkich :) to chyba cudowne uczucie widzieć jak sie to maleństwo porusza i baraszkuje :) jestem jeszcze przed prenatalnymi, chyba jutro będę znała datę. Dziewczyny a jak z kosztami? Ile za takie badanie placiłyście?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi właśnie przyszły wyniki badań .
Wyszło ze mam polpasc mam 3205 iu/l na normę poniżej prezentujemy 100.... wizyta za 2 tygodnie... co ja mam robić bo chyba się za rycze z nerwow

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ogromne gratulacje dla Was wszystkich :) to chyba cudowne uczucie widzieć jak sie to maleństwo porusza i baraszkuje :) jestem jeszcze przed prenatalnymi, chyba jutro będę znała datę. Dziewczyny a jak z kosztami? Ile za takie badanie placiłyście?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Samo USG ok 250zl test Pappa ok 200, zależy gdzie.
Sprawdź czy dany lekarz do którego się będziesz wybierał ma odpowiednie kwalifikacjr.
Któraś z dziewczyn podawała kilka razy link, gdzie idzie to sprawdzić..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Waniliowe nie rozumiem o co chodzi masz połpaslścica?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo zrozumiałam..
Napisz jeszcze raz bo słownik wariował..
Jeśli półpasiec to idź do rodzinnego jak najszybciej.

reklama
Wybacz z nerwów mi się źle po pisało. Tak dokładnie wyszło ze mam półpaśca.. juz na necie czytałam jaki to może mieć wpływ na ciążę i mam dosyć..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czekaj na wizytę u gin, tylko jak najszybciej do internisty! może jeszcze dziś Ci się uda? Ośrodki do 18 pracują
Nie stresuj się (wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić).

Do góry