promyczek_81
Fanka BB :)
Ja już po prenatalnych dzidziuń tydzień starszy 13tydz poród 31 maj. 65 mm ZDROWY ulga jak nie wiem. Badanie długie bo spał i musieliśmy go budzić a jak wdtał to fikał koziołki strasznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji4]Ja już po prenatalnych dzidziuń tydzień starszy 13tydz poród 31 maj. 65 mm ZDROWY ulga jak nie wiem. Badanie długie bo spał i musieliśmy go budzić a jak wdtał to fikał koziołki strasznie
Samo USG ok 250zl test Pappa ok 200, zależy gdzie.Ogromne gratulacje dla Was wszystkich to chyba cudowne uczucie widzieć jak sie to maleństwo porusza i baraszkuje jestem jeszcze przed prenatalnymi, chyba jutro będę znała datę. Dziewczyny a jak z kosztami? Ile za takie badanie placiłyście?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wybacz z nerwów mi się źle po pisało. Tak dokładnie wyszło ze mam półpaśca.. juz na necie czytałam jaki to może mieć wpływ na ciążę i mam dosyć..Waniliowe nie rozumiem o co chodzi masz połpaslścica?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo zrozumiałam..Waniliowe nie rozumiem o co chodzi masz połpaslścica?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czekaj na wizytę u gin, tylko jak najszybciej do internisty! może jeszcze dziś Ci się uda? Ośrodki do 18 pracująWybacz z nerwów mi się źle po pisało. Tak dokładnie wyszło ze mam półpaśca.. juz na necie czytałam jaki to może mieć wpływ na ciążę i mam dosyć..
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom