reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja juz po. Na szczęście wszystko w porządku. 37.5mm.

Ale TSH mam za niskie (0,426) i mam się umówić do endokrynologa. W związku z tym mam pytanie. Czy lepiej zrobić to jak najszybciej? Bo mam wizytę za 2 tyg. Czy mogę poczekać do tej wizyty czy umówić się wczesniej? W sensie czy moje czekanie może zaszkodzić małemu?

Nigdy nie miałam problemów z tarczyca i w ogóle się nie znam [emoji17]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Gorzej dla ciąży jakby było za wysokie TSH, ale ja bym i tak nie czekała i zapisała się jak najszybciej.
Rozejrzyj się może masz w okolicy internistę kt dobrze potrafi ustawiać tarczycę i nie będziesz do endokrynologa musiała latać...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie umiem się uspokoić... tak na siebie uważam i skąd mam to dziadostwo....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest chorobą wirusowa, więc nie ma siły, można dmuchać i chuchać na siebie a i tak człowieka dopadnie.
Wystarczy że miałaś gdziekolwiek styczność z kimś chorym na ospę, a ta osoba nie wiedziała że jest chora, bo jeszcze się "nie wykluło" a już zarażała..

Masz jakieś objawy? Przeziębienie, ból gardła czy wysypka?
Nie umiem się uspokoić... tak na siebie uważam i skąd mam to dziadostwo....

To jest chorobą wirusowa, więc nie ma siły, można dmuchać i chuchać na siebie a i tak człowieka dopadnie.
Wystarczy że miałaś gdziekolwiek styczność z kimś chorym na ospę, a ta osoba nie wiedziała że jest chora, bo jeszcze się "nie wykluło" a już zarażała..

Masz jakieś objawy? Przeziębienie, ból gardła czy wysypka?

Nie mam żadnego objawy które mogą występować

reklama
Wybacz z nerwów mi się źle po pisało. Tak dokładnie wyszło ze mam półpaśca.. juz na necie czytałam jaki to może mieć wpływ na ciążę i mam dosyć..

Koniecznie jak najszybciej do lekarza, nie czekaj dwóch tygodni. Napewno można wdrożyc jakieś leczenie doraźnie

Do góry