reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja dzisiaj na papierze zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo.. wizyta dopiero jutro. Też nie wiem już co z sobą robić

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Brązowy śluz to nic groźnego. A masz jakiś ból podbrzusza? Albo kręgosłupa?

@Effa84 ja poroniłam 3,5 raza. 3 razy całkowicie a pół ponieważ miałam ciążę bliźniaczą i mam z tej ogromnej walki synka. Ja to się nawet za bardzo nie umiem cieszyć ciążą bo boję się zakochać w dziecku, że znowu je stracę. koło 30 tygodnia może będę spokojniejsza.

A ja czekam na prenatalne i zawału zajim tam wejdę dostanę

Powodzenia:) będzie dobrze. Napisz po badaniu co i jak.

reklama

@Effa84 ja poroniłam 3,5 raza. 3 razy całkowicie a pół ponieważ miałam ciążę bliźniaczą i mam z tej ogromnej walki synka. Ja to się nawet za bardzo nie umiem cieszyć ciążą bo boję się zakochać w dziecku, że znowu je stracę. koło 30 tygodnia może będę spokojniejsza.

O matko. Tyle razy, to już w ogóle jest straszne. U mnie w rodzinie raczej się takie rzeczy nie zdarzały więc w ogóle w tym temacie się nie orientuję i nie wiem co to znaczy.

My z mężem tylko mieliśmy problem. Bo z pierwszym synem przez prawie rok się staraliśmy. I już myśleliśmy, że nic z tego nie będzie.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

To Wasz syn to prawdziwy cud....

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czekam na prenatalne i zawału zajim tam wejdę dostanę
Pociesz się, że już za chwilę będziesz spokojna. Widziałaś już swoje maleństwo i słyszałaś bicie jego serca. Ja nie widziałam, nie slyszalam.. wizyta dopiero jutro o 19, a prenatalne w połowie grudnia.
Będzie dobrze

Ja dzisiaj na papierze zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo.. wizyta dopiero jutro. Też nie wiem już co z sobą robić

Nie powinno być to nic groźnego, ale wiadomo obserwuj czy nie ma tego więcej..

Ja krótko przed tą ciąża poroniłam samoistnie w 7tc, więc każde wyjście do WC to sprawdzanie papieru czy nie ma śladu krwi...
Teraz już trochę mniej mnie to stresuje, ale jednak.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie również wizyta jutro po południu, prenatalne jeszcze nie ustalone, pewnie jutro będę wiedziała cos więcej. Czuje sie dobrze, nie odczuwam żadnych bolączek a mimo to mam ogromny stres. 3 tygodnie temu na wizycie widziałam maleńkie bijące serduszko, mam nadzieje ze jutro bedzie wszystko w porządku.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!! Wszysto będzie ok jak zobaczycie swoje skarby [emoji7]
Co do hobby to raczej zacznę znowu czytać książki chociaż miałam prawie pół roku odwyku ze tak powiem bo już mi to weszło w nałóg...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry