reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Mi pani doktor na prenatalnych powiedziała, że dzidzia jest za mała żeby cokolwiek mogła powiedzeć, że jak ma 7-8 cm to tak już można stwierdzić.

Ciąglę czuję lekkie przeziębienie, i trochę boli gardło dziś płukałam septosanem, i pije sok ze świeżych grejfrutów. Ale coś czuje że weekand znowu będzie z czosnkiem ;)

Hej dziewczyny :)

Gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia tym, które jeszcze czekają :)
Ja muszę jeszcze 2 tygodnie wytrzymać do badania genetycznego.
Długo trwa takie badanie?
Trudno się nie stresować. Dobrze, że pracuję i mam się czym zająć, bo w domu bym pewnie oszalała z nerwów... i pękła z nadmiernego apetytu :D
Co do płci to nam się marzy córa... :) Ale nie będę oryginalna- najważniejsze żeby było zdrowe.

Dziewczyny, stosowałyście może błonnik witalny? Można go sobie łyknąć w czasie ciąży?

Mam taki:
Link do: BŁONNIK WITALNY - MIX - Intenson.pl - Zdrowo i aktywnie

I ja po prenatalnych [emoji5][emoji5]
Wszystko cudnie, 7,24cm i na 80% dziewczynka [emoji173]️
1511290147-145213d155f0d448-aaaaaa.jpeg
1511290154-e3df4fccba6984fe-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry