reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
@AgaRS90 ja też mam wizytę 23.11 :) na którą masz? ja na 9:30 się zapisałam, planuję zabrać męża, może lekarz pozwoli mu zobaczyć maleństwo, ale słyszałam że on pozwala partnerom dopiero w późniejszym etapie, jak już dzidzia jest większa, nie wiem czemu tak w sumie.

@TamiSu będzie mieć prenatalne w moje urodziny :)
Ja na 18.45 bo mąż pracuje a chcemy iść razem :)
Genetyczne będą ok 8 grudnia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Mecenasowa27 i jak?
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
To zależy od lekarza ...najpierw ogląda i mierzy i jakby nie widział to by nie powiedział...Ja zagadalam jak powiedział że jest wszystko ok z malenstwem

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

I ten sam lekarz powiedział koleżance jak była w 8 mie że

Jak była w 8 tygodniu ze będzie dziewczynka i się nie pomylił ...To było 6 lat temu

@Mecenasowa27 i jak?
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
Nam w 1szwj ciąży lekarz na USG prenatalnym tym ok 12 tc powiedział że wygląda mu na dziewczynkę i się nie pomylił:)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Ja po kolejnej wizycie u ginekologa ,wszystko dobrze. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Prenatalne + Papp-a mam 12 grudnia.
Wrzucam zdjecie 10t6d
20171121_141443-1548x2064.jpg

Załączniki

• 20171121_141443-1548x2064.jpg
    20171121_141443-1548x2064.jpg
    424,4 KB · Wyświetleń: 529
@Mecenasowa27 i jak?
Ja też nie pytałam,pod koniec badania sama zapytała, czy jestem ciekawa jej opinii w kwestii płci. No to powiedzialam, że pewnie ;)
Ja mam już parkę, więc naprawdę mi wszystko jedno co się urodzi, nawet jeśli za miesiąc się płeć zmieni to bez znaczenia,byle było zdrowe:yes:

reklama
Do góry