reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dawno nas tu nie było to wszystko przez spanie i lenistwo. Wczoraj w krk z tata w klinice od 8 do 15 masakra łeb mi pękał w szwach przyjechaliśmy fo domu i poszłam spać i spałam do rana obudziłam się z bólem głowy wiec wypiłam latte i mi przeszło chyba ciśnienie nie tak. Rano lekarz zaliczony mały człowiek ma się dobrze 22.11 mam prenatalne to bd 12tc i 2 dzień myśle ze się dowiemy co będzie i nie będziecie obracać bo dziś pokazał tylek nam.
Pierwszej selfie

Załączniki

• 7E9CD772-5410-405C-B8E4-8246E76765BE.jpeg
    7E9CD772-5410-405C-B8E4-8246E76765BE.jpeg
    872,6 KB · Wyświetleń: 102
reklama
A nie jest czasem tak, że pracodawca nie ma prawa Cię zwolnić kiedy jesteś w ciąży(o ile to nie jest dyscyplinarka)nawet jeśli nie zlozylas dokumentu. Ba! Jeśli Cię zwolni i nie wie,że jesteś w ciazy i w tym momencie o tym mówisz, musi Ci cofnąć wypowiedzenie??

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
No no warto doczytać przepisy

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tego jest tyle że już się gubię i jeszcze ten język kodeksowy

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

To nie przyjmij. Wyjdź i wróć tego samego dnia z zaświadczeniem. Drugie wyjscie to pojsc juz na zwolnienie nawet takie od internisty a papiery dostarczyć

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez o tym pomyslalam. Jesli masz podftawy obawiac sie ze Cie zwolnia to chyba to jedyne wyjscia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry