reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
To nie przyjmij. Wyjdź i wróć tego samego dnia z zaświadczeniem. Drugie wyjscie to pojsc juz na zwolnienie nawet takie od internisty a papiery dostarczyć

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie zwolnią za opuszczenie miejsca pracy

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym nie czekala na zwolnienie. Poszlabym do internisty powiedziala o mdlosciach zaparciach wzdeciach i na 100% jak się zle czujesz dostaniesz zwolnienie. Potem donosisz zaświadczenie o tym w którym konkretnie tygodniu jesteś i masz to zwolnienie platne 100%

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja jeszcze chciałam popracować...bo zwariuje w domu...zobacz jeden dzień wolnego ... rycze, schizuje i czarwnowidzostwo uprawiam...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polecacie jakieś fajne książki o ciąży?:p
Ja czytam "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Mirkoff. Jest w niej bardzo dużo przydatnych informacji jednak niekiedy zbyt dokuczliwe jest to że opisywane są warunki amerykańskie,mimo że są przypisy odnośnie warunków polskich. Mimo tego drobnego minusa szczerze polecam [emoji4]przyda się na okres ciąży,jak i po porodzie.

Do góry