reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Ja bym nie czekala na zwolnienie. Poszlabym do internisty powiedziala o mdlosciach zaparciach wzdeciach i na 100% jak się zle czujesz dostaniesz zwolnienie. Potem donosisz zaświadczenie o tym w którym konkretnie tygodniu jesteś i masz to zwolnienie platne 100%

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja jeszcze chciałam popracować...bo zwariuje w domu...zobacz jeden dzień wolnego ... rycze, schizuje i czarwnowidzostwo uprawiam...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
To wrócisz z l4 od rodzinnej jak złożysz o ciąży papiery

Teraz to mnie jeszcze bardziej zdolowalas ....zaświadczenie dostanę w poniedziałek A w pracy jestem środa,czwartek i w niedzielę ...regionalna wie bo powiedziała jej kierowniczka i pytała się mojej kierowniczce czy przyniosłam zaświadczenie o ciąży...teraz będę patrzyła czy czasami nie wchodzi żeby mi wypowiedzenie umowy nie dać.

A może będzie ok i ta panika nie potrzebna.czemu zakładasz że Cię zwolnią?

Zwariuje do niedzieli wieczora... moja kierowniczka mówi że regionalna nic złego nie miała na myśli tylko bardziej sprawdzała ją kierowniczke żeby księgowa się nie doczepila o warunki pracy bo mam 12h w grafiku

Ja mam chyba zły dzień...przepraszam Was dziewczęta...

A nie jest czasem tak, że pracodawca nie ma prawa Cię zwolnić kiedy jesteś w ciąży(o ile to nie jest dyscyplinarka)nawet jeśli nie zlozylas dokumentu. Ba! Jeśli Cię zwolni i nie wie,że jesteś w ciazy i w tym momencie o tym mówisz, musi Ci cofnąć wypowiedzenie??

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam chyba zły dzień...przepraszam Was dziewczęta...

Nie no luzik.nie stresuj się.poprostu może ta panika nie potrzebna. Zrób sobie ciepłe kakao i wskakuje do łóżka odpocząć i się uspokoić troszkę. Będzie dobrze[emoji1]

Do góry