AgaRS90
Fanka BB :)
Idź na l4To mnie zwolnią za opuszczenie miejsca pracy
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź na l4To mnie zwolnią za opuszczenie miejsca pracy
DokładnieJa bym nie czekala na zwolnienie. Poszlabym do internisty powiedziala o mdlosciach zaparciach wzdeciach i na 100% jak się zle czujesz dostaniesz zwolnienie. Potem donosisz zaświadczenie o tym w którym konkretnie tygodniu jesteś i masz to zwolnienie platne 100%
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To wrócisz z l4 od rodzinnej jak złożysz o ciąży papieryAle ja jeszcze chciałam popracować...bo zwariuje w domu...zobacz jeden dzień wolnego ... rycze, schizuje i czarwnowidzostwo uprawiam...
Przyzwyczaisz sieAle ja jeszcze chciałam popracować...bo zwariuje w domu...zobacz jeden dzień wolnego ... rycze, schizuje i czarwnowidzostwo uprawiam...
A może będzie ok i ta panika nie potrzebna.czemu zakładasz że Cię zwolnią?Teraz to mnie jeszcze bardziej zdolowalas ....zaświadczenie dostanę w poniedziałek A w pracy jestem środa,czwartek i w niedzielę ...regionalna wie bo powiedziała jej kierowniczka i pytała się mojej kierowniczce czy przyniosłam zaświadczenie o ciąży...teraz będę patrzyła czy czasami nie wchodzi żeby mi wypowiedzenie umowy nie dać.
Głowa do góry u mnie też się bałam powiedzieć a teraz okazuje sie że 3 z jednego dzialu mamy ten sam terminJa mam chyba zły dzień...przepraszam Was dziewczęta...
Nie no luzik.nie stresuj się.poprostu może ta panika nie potrzebna. Zrób sobie ciepłe kakao i wskakuje do łóżka odpocząć i się uspokoić troszkę. Będzie dobrze[emoji1]Ja mam chyba zły dzień...przepraszam Was dziewczęta...