reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
odnośnie takiej zaraźliwości :) znam jeden przypadek, gdzie dziewczyna nie mogła zajść w ciąże i oczywiście było latanie po lekarzach, aż w jej dziale trzy inne dziewczyny zaszły w zbliżonym czasie i nagle ona też. Śmiałyśmy się, oczywiście z radością, że posiedziała na właściwym krzesełku :)
A dział był 5 osobowy + kierowniczka. I okazało się, że to co robiło 5 osób nagle zostało dla jednej osoby + kierowniczka. Nie było zatrudnienia na zastępstwa, dziewczyna, która pozostała nie wyrabiała na zakrętach".

Badania prenatalne robi się w terminie do 13+6 wg ostatniej miesiączki.

@Just&yna a czemu podejrzewasz, że mogą Cię zwolnić? Jeśli nie podpiszesz wypowiedzenia to kierownik zrobi notatkę służbową i napisze, że odmówiłaś podpisania i wypowiedzenie będzie ważne. Poza tym myślę, że w razie czego to w sądzie wygrasz.

Ach mam nadzieję że to tylko panika i wczorajszy zły dzień...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Jak one szybko nam rosną w tych brzuszkach ...jeszcze niedawno 28mm nas zdumiewało a teraz takie bobasy mamy [emoji173] [emoji7] [emoji7] [emoji8]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Wasze jakies duze te maluszki.
Ale to chyba dlatego ze ja dopiero na koniec czerwca jestem i maluch ma tylko 6mm.

Dzisiaj musi byc lepiej bo juz sroda, piateczek coraz blizej :) Ja mam koszmary co noc wiecznie zwiazane z brakiem mozliwosci zrobienia sobie USG [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry