reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dawno nas tu nie było to wszystko przez spanie i lenistwo. Wczoraj w krk z tata w klinice od 8 do 15 masakra łeb mi pękał w szwach przyjechaliśmy fo domu i poszłam spać i spałam do rana obudziłam się z bólem głowy wiec wypiłam latte i mi przeszło chyba ciśnienie nie tak. Rano lekarz zaliczony mały człowiek ma się dobrze 22.11 mam prenatalne to bd 12tc i 2 dzień myśle ze się dowiemy co będzie i nie będziecie obracać bo dziś pokazał tylek nam.
Pierwszej selfie

Załączniki

• 7E9CD772-5410-405C-B8E4-8246E76765BE.jpeg
    7E9CD772-5410-405C-B8E4-8246E76765BE.jpeg
    872,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
A nie jest czasem tak, że pracodawca nie ma prawa Cię zwolnić kiedy jesteś w ciąży(o ile to nie jest dyscyplinarka)nawet jeśli nie zlozylas dokumentu. Ba! Jeśli Cię zwolni i nie wie,że jesteś w ciazy i w tym momencie o tym mówisz, musi Ci cofnąć wypowiedzenie??

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
No no warto doczytać przepisy

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tego jest tyle że już się gubię i jeszcze ten język kodeksowy

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

To nie przyjmij. Wyjdź i wróć tego samego dnia z zaświadczeniem. Drugie wyjscie to pojsc juz na zwolnienie nawet takie od internisty a papiery dostarczyć

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez o tym pomyslalam. Jesli masz podftawy obawiac sie ze Cie zwolnia to chyba to jedyne wyjscia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry