Just&yna
Fanka BB :)
Ech...myślałam że mi usg zrobi ale się przeliczyłam...Lekarz naprawdę bardzo sympatyczny i empatyczny ...poryczałam się bez powodu a on cierpliwie mi wszystko tłumaczył i zaczekał aż się uspokoję.Na NFZ faktycznie robią tylko 3 usg..pytał u kogo byłam prywatnie powiedział że ten lekarz ma kwalifikacje do robienia przeziernosci karku ...pobrał materiał do cytologii,pytał czy jestem pod kontrolą endokrynologa,zrobił wywiad,zlecił badania i kazał jak najszybciej przyjść po 13.11 czyli usg prywatnym z opisem...A tu dupa bo położna kłócila się potem z nim że nie ma dla mnie terminu w listopadzie już i zapisała dopiero na 11 grudnia i wtedy też założy mi kartę ciąży...kpina karta ciąży zakładania w 16 tygodniu ciąży by była!!!.Lekarz tylko opuścił ręce i powiedział że jak będą wyniki i coś by było nie tak to mam przyjść... dobrze że idę 13 listopada prywatnie bo chyba bym zwariowała...I jak tu się nie denerwować i nie ryczeć bez powodu jak jestem w 11 tygodniu i nikt nie założył mi jeszcze karty i nie dał zaświadczenia o ciąży...A skąd ja mam to wszystko wiedzieć skoro jestem pierwszy raz w takiej sytuacjiJustyna jak tam po wizycie tak w ogóle? Mam nadzieję że dobre wieści :-) ja swoją mam za tydzień w sobotę i z jednej strony doczekać się nie mogę a z drugiej się stresuje :-)
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom