reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Mój był ze mną na USG. Został poproszony przez Pana doktora kiedy ja już leżałam[emoji4]pytałam czy coś widział odpowiedział że nie [emoji4]nich po prostu spogląda na ekran [emoji16]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwierz że na tym prenatalnym ok 12 tyg ładnie dzidzie widać jakby miała już kilkanaście albo kilkadziesiąt cm a nie zaledwie kilka:)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz że na tym prenatalnym ok 12 tyg ładnie dzidzie widać jakby miała już kilkanaście albo kilkadziesiąt cm a nie zaledwie kilka:)

Naprawdę tak będzie to widać? To już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze cały tydzień czekania.... Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie w porządku. Mój mąż pojechał w świat , żeby trochę się odkuć przed przyjściem maleństwa na świat, więc niestety albo pójdę sama albo z mamą.

Hehe[emoji4]nie zrozumiałysmy się [emoji4]dzidzie widział, jednak nie zwracał uwagi na to co i gdzie mi wklada ginekolog żeby mogl ją zobaczyć [emoji4]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwonilam do prawnika i spytalam sie co i jak ale powiedziala mi ze nie udzielaja takich informacji telefonicznie, ze musze zrobic termin.
Dlatego zrobilam termin na jutro na 15:30. Bede o 80 euro lżejsza ale zobacze co mi powiedza.

Tak sie cieszylam i nie moglam doczekac dzisiejszego dnia, zeby zobaczyc malenstwo a tu wszystko sie rypie
Kurcze nie wiem jak to jest w Twoim kraju bo w Pl to byś jutro zaniosła zaświadczenie o ciąży i mogliby Cię cmokać... Do tego L4 i tyle by Cię widział...

reklama
Naprawdę tak będzie to widać? To już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze cały tydzień czekania.... Mam tylko nadzieję, ze wszystko będzie w porządku. Mój mąż pojechał w świat , żeby trochę się odkuć przed przyjściem maleństwa na świat, więc niestety albo pójdę sama albo z mamą.
No myśmy serio byli z mężem w szoku jaki duży dzidź był na ekranie, jak pełnowymiarowy dzidziuś a nie kilku centymetrowy ;). Już się moich prenatalnych nie mogę doczekać

Do góry