reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hejo. U mnie zapiekanka z brokułami. I nas 8/9tc zero mdlosci zero dolegliwości. Nic nie boli bo nie mam czasu o tym myśleć raczej. U nas dziś chłodno ale słoneczko było więc spacer do kościoła zaliczonu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe dziewczyny:)

Co do dolegliwości to oprócz zmęczenia we wczesnych godzinach popołudniowych i powiększenia piersi, to jeszcze zauważyłam że włosy (na nogach i od pachami) mi szybciej rosną i są ciemniejsze, oraz bardziej się pocę nie smakuje mi kawa, a zapach parzonej mnie drażni, tak jak zapach surowego czy też przygotowywanego mięsa, przeszkadzają mi też zapachy chemii, nie mogę przechodzić przez dział z proszkami itp w sklepie.
Ale to u tak lepsze od mdłości i wymiotów..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek wizyta u ginekologa na NFZ porównam z moim prywatnym i zobaczę maleństwo ....trochę się denerwuje...
Właśnie wróciliśmy z zakupów i spaceru na którym wszamałam ciepłą bagietke czosnkowa...teraz mi jeździ...ale warto było[emoji12]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam wizyte na wtorek
Na ktora godzine masz?

Ja kicham na kucaka, albo zgięta a rano boje sie przeciągać [emoji6]

Dziewczyny a co powiecie na zamknięty wątek? Można by sie bardziej otworzyć stworzyć kalendarz dat porodu, wizyt itd?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem za :) Sama o tym myślałam.

Ja się cieszę, że ten dzień się kończy. Ładna pogoda, a ja najchętniej przespałabym cały. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Weronika się odzywała?

Ja z zamkniętym bym poczekala. Cały czas dochodzą nowe dziewczyny. A w zamkniętym o dodanie prosto nie jest.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z zamkniętym bym poczekala. Cały czas dochodzą nowe dziewczyny. A w zamkniętym o dodanie prosto nie jest.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Myśle,ze juz długo czekamy, juz lipcowki są a dochodzić to do czerwca jeszcze mogą [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ta wrażliwość na zapachy potrafi czasem wykończyć. Dziś w pracy od rana, wracam zmęczona, wsiadłam w autobus i nawet było miejsce żeby usiąść, więc ide tam i nagle uderza mnie MEGA smród, okazało się że siedział dalej jakiś bezdomny... Więc żeby nie narobić wstydu i nie zwymiotować w tym autobusie musiałam wysiąść na najbliższym przystanku i czekać prawie pół godziny na kolejny. Taka historia na niedzielę :eek: :p

Hejo. U mnie zapiekanka z brokułami. I nas 8/9tc zero mdlosci zero dolegliwości. Nic nie boli bo nie mam czasu o tym myśleć raczej. U nas dziś chłodno ale słoneczko było więc spacer do kościoła zaliczonu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi zrobiłaś smaka ta zapiekanka [emoji7] jutro lecę do sklepu i zrobię ja obiad mmmmmm

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sobie kiedyś myślałam o ciąży, to wydawało mi się to zabawne, że kobiety mają takie różne zachcianki... ale teraz wiem, że to nie jest zabawne, jak ma się lodówkę pełną pyszności, ale wszystko śmierdzi i jedyne co można przełknąć to krakersy.

reklama
Gosia 101318 też mogłabym dużo powiedzieć o zmęczeniu ;p udanego spotkania :)
agata.a ooo ciekawe jakie będą nasze ostateczne terminy :) a na ilu wizytach już byłaś ?
myllenne właśnie miałam pytać o Wasze samopoczucie, bo ja pomijając nabrzmiałe, obolałe i powiększone o dwa rozmiary piersi, nie mam żadnych dolegliwości. Jeszcze zmęczenie i senność mnie często dopada ale myślę, że to przez to że odstawiłam kawę, a to ona zawsze mnie stawiała na nogi od rana ;)
Na dwóch:) kolejna 17, juz nie moge sie doczekać:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry