reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A powiedzcie mi czy jakoś specjalnie powinnam przygotować się do badań prenatalnych? Mam 15 listopada i tak się zaczęłam nad tym dziś zastanawiać.
Mnie dziś obiadem ugościła mamusia, pyszny rosołek, mięsko , ziemniaczki z sosem pycha było ;-)

reklama
Ja caly czas czekam na wizyte, denerwuje sie bo juz bym przynajmniej chciala znac date. Bylam u swojego GP, ale ze chce rodzic w szpitalu ktory nie lezy w moim obrebie geograficznym to sa jakies inne procedury I to trwa. Od wczoraj jestem w 10tc I tak na prawde zadnego badania jeszcze nie mialam...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja idę w środę do lekarz na NFZ. 2 tyg temu był tylko pęcherzyk, idę zobaczyć czy już rozwinęło się. Denerwuję się, mam jakieś nie takie przeczucia.
A za dwa tyg. idę na wizytę prywatnie, gdzie juz zamierzam zostać u swojego lekarza.
Jutro mam urlop :) poprosiłam o wolne, żeby doleczyć przeziębienie. Oby wystarczył ten dzień.

Te co sie noe ozdywaja chyba juz sie nie odezwa. Trzeba je na pv wywołać moze odpowiedza. A czymkolwiek szkoda wiem ze jedna byla na starcie z podejrZeniem pozamacicznej i nie wiem co. Nia. A weronika oby nie okazalo się najgorsze i noe trafila do szpitala z tymi krwawymi wymiotamo

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Te co sie noe ozdywaja chyba juz sie nie odezwa. Trzeba je na pv wywołać moze odpowiedza. A czymkolwiek szkoda wiem ze jedna byla na starcie z podejrZeniem pozamacicznej i nie wiem co. Nia. A weronika oby nie okazalo się najgorsze i noe trafila do szpitala z tymi krwawymi wymiotamo

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby jednak nie :(
A wlasnie mialam napisac ze wiekszosc po malu zaczyna 10tc wiec jeszcze chwilka I bedzie coraz bezpieczniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja bym jeszcze się po wstrzymała z wątkiem zamkniętym przynajmniej do grudnia wtedy się wyklaruje, które będą na wątku zamkniętym a które nie. Teraz jest troszkę za wcześnie. Same zauwazylyscie ze juz wiele przestało się odzywać. A może jeszcze jakieś odejdą albo dojdą ;)
A jak ktoś chce listę z terminami porodów to idzie i tutaj zrobić ;) wystarczy NIK A przy nim data porodu i fajnie było by zrobić od najwcześniejszej do najpozniejszej daty ;)

Moja teściowa zorientowała się ze jestem w ciąży. Wczoraj się o to D pytała ale zaprzeczył i dzisiaj w kościele tez się pytała to powiedzial jej ze wszystkiego.sie dowie jak będziemy po wizycie i będziemy wiedzieć więcej. To oburzala się bo zabronił jej cokolwiek mówić komukolwiek a najbardziej ja ruszyło ze nie może powiedzieć swojej córeczce....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja tesciowa podobnie juz by chciala wszystkim mowic, ciezko jej bylo to wypersfadowac. Moja przyjaciolka natomiast powiedziala mi madra rzecz, ze czemu mam sobie odmawiac radosci I jesli odpukac cos by sie wydarzylo to najblizszi beda mnie wspierac tak czy siak. Dlatego najblizsza rodzinka juz wie I przynajmniej moge spokojnie rozmawiac, a przyznam ze I tak nic innego mi w glowie nie siedzi tylko radosc z ciazy :) wiec ciezko by mi bylo wiecznie unikac tematu. Szczegolnie ze my juz 3 lata po slubie I doslownie wszyscy w rodzinie wiecznie tylko o to pytali ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry