reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A powiedzcie mi czy jakoś specjalnie powinnam przygotować się do badań prenatalnych? Mam 15 listopada i tak się zaczęłam nad tym dziś zastanawiać.
Mnie dziś obiadem ugościła mamusia, pyszny rosołek, mięsko , ziemniaczki z sosem pycha było ;-)

reklama
Ja caly czas czekam na wizyte, denerwuje sie bo juz bym przynajmniej chciala znac date. Bylam u swojego GP, ale ze chce rodzic w szpitalu ktory nie lezy w moim obrebie geograficznym to sa jakies inne procedury I to trwa. Od wczoraj jestem w 10tc I tak na prawde zadnego badania jeszcze nie mialam...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja idę w środę do lekarz na NFZ. 2 tyg temu był tylko pęcherzyk, idę zobaczyć czy już rozwinęło się. Denerwuję się, mam jakieś nie takie przeczucia.
A za dwa tyg. idę na wizytę prywatnie, gdzie juz zamierzam zostać u swojego lekarza.
Jutro mam urlop :) poprosiłam o wolne, żeby doleczyć przeziębienie. Oby wystarczył ten dzień.

Te co sie noe ozdywaja chyba juz sie nie odezwa. Trzeba je na pv wywołać moze odpowiedza. A czymkolwiek szkoda wiem ze jedna byla na starcie z podejrZeniem pozamacicznej i nie wiem co. Nia. A weronika oby nie okazalo się najgorsze i noe trafila do szpitala z tymi krwawymi wymiotamo

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Te co sie noe ozdywaja chyba juz sie nie odezwa. Trzeba je na pv wywołać moze odpowiedza. A czymkolwiek szkoda wiem ze jedna byla na starcie z podejrZeniem pozamacicznej i nie wiem co. Nia. A weronika oby nie okazalo się najgorsze i noe trafila do szpitala z tymi krwawymi wymiotamo

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby jednak nie :(
A wlasnie mialam napisac ze wiekszosc po malu zaczyna 10tc wiec jeszcze chwilka I bedzie coraz bezpieczniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja bym jeszcze się po wstrzymała z wątkiem zamkniętym przynajmniej do grudnia wtedy się wyklaruje, które będą na wątku zamkniętym a które nie. Teraz jest troszkę za wcześnie. Same zauwazylyscie ze juz wiele przestało się odzywać. A może jeszcze jakieś odejdą albo dojdą ;)
A jak ktoś chce listę z terminami porodów to idzie i tutaj zrobić ;) wystarczy NIK A przy nim data porodu i fajnie było by zrobić od najwcześniejszej do najpozniejszej daty ;)

Moja teściowa zorientowała się ze jestem w ciąży. Wczoraj się o to D pytała ale zaprzeczył i dzisiaj w kościele tez się pytała to powiedzial jej ze wszystkiego.sie dowie jak będziemy po wizycie i będziemy wiedzieć więcej. To oburzala się bo zabronił jej cokolwiek mówić komukolwiek a najbardziej ja ruszyło ze nie może powiedzieć swojej córeczce....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja tesciowa podobnie juz by chciala wszystkim mowic, ciezko jej bylo to wypersfadowac. Moja przyjaciolka natomiast powiedziala mi madra rzecz, ze czemu mam sobie odmawiac radosci I jesli odpukac cos by sie wydarzylo to najblizszi beda mnie wspierac tak czy siak. Dlatego najblizsza rodzinka juz wie I przynajmniej moge spokojnie rozmawiac, a przyznam ze I tak nic innego mi w glowie nie siedzi tylko radosc z ciazy :) wiec ciezko by mi bylo wiecznie unikac tematu. Szczegolnie ze my juz 3 lata po slubie I doslownie wszyscy w rodzinie wiecznie tylko o to pytali ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry