reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Mnie na szczęście mdłości nie zaszczycily swoją obecnością ale od kilku dni zaczyna boleć mnie w krzyżu przy dłuższym siedzeniu w jednej pozycji.

Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy też tak wam się zdarza że przy kichnieciu czujecie taki jakby ostry skurcz całej macicy? Mi tak się zdarzyło już w sumie 3 razy i nie wiem czy to normalne czy niebezpieczne dla maluszka. Mam wrażenie jakby mi ktoś wyrywal wszystko ze środka ale trwa to tylko kilka sekund

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się zdarzyło dwa razy...jakby mi coś tam pękło ...dlatego teraz jak kicham to staram się delikatnie i trzymam za brzuch

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dopiero w 10 tygodniu zaczęłam mieć mdłości ale bez wymiotowania...A wzdęcia chociaż już 11t1d nie ustępują...czuję że będę miała pecha do końca...

We wtorek wizyta u ginekologa na NFZ porównam z moim prywatnym i zobaczę maleństwo ....trochę się denerwuje...
Właśnie wróciliśmy z zakupów i spaceru na którym wszamałam ciepłą bagietke czosnkowa...teraz mi jeździ...ale warto było[emoji12]

Też tak mam, ale ja ewidentnie czuję, że w tym momencie naciągają mi się wiązadła przytrzymujące macicę (czy co to tam jest). Czuję je również jak się rano przeciągam w łóżku.
Też tak mam jaki kichnę, albo kaszlę czy nawet jak leżę na boku. Wczoraj się zastanawiałam czemu tak mnie ciągnie. Pomyślałam, że może to przez cesarkę.
Ja dziś robię barszcz, ale nie ukraiński :) za dużo roboty. Czerwony i ziemniaczki:) Czekam na męża z zakupami, bo kiszki mi marsza już grają :)

Ja kicham na kucaka, albo zgięta a rano boje sie przeciągać [emoji6]

Dziewczyny a co powiecie na zamknięty wątek? Można by sie bardziej otworzyć stworzyć kalendarz dat porodu, wizyt itd?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja kicham na kucaka, albo zgięta a rano boje sie przeciągać [emoji6]

Dziewczyny a co powiecie na zamknięty wątek? Można by sie bardziej otworzyć stworzyć kalendarz dat porodu, wizyt itd?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
POPIERAM :) ale niech ktoś to zrobi, bo ja nie potrafię :D

Ostatnia edycja:
Mnie wczoraj dopadły pierwsze konkretne mdłości, czułam się jak żywy trup. Na szczęście sprawdziło się u mnie jedzenie mało, a często i dzisiaj jest już lepiej. Zachciało mi się nawet suszonych pomidorów. Ale przyznam - żurek to i za mną chodzi :o

reklama
Cześć dziewczyny.
Myśmy się dziś po śniadaniu zebrali i pojechaliśmy do galerii, nie lubię takich zakupów w niedzielę, ale w tygodniu ani wczoraj nie było jak bo mąż miał pełno pracy, wracał późno i padnięty.
Na obiad skoczyliśmy do chińskiej knajpy i to był strzał w 10, dobre i nie drogo, a porcje takie że nie dało się dojeść.
Młoda trochę marudna dzisiaj była, chcieliśmy jej kupić buty zimowe i czapkę przejściową ale nic jej się nie podobało... Biorąc pod uwagę że jeszcze 3 lat nie ma, to strach pomyśleć co będzie później... ;D
Teraz już w domu odpoczywam, bo spać mi się chce.
Miłego dnia.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry