reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hejo. U mnie zapiekanka z brokułami. I nas 8/9tc zero mdlosci zero dolegliwości. Nic nie boli bo nie mam czasu o tym myśleć raczej. U nas dziś chłodno ale słoneczko było więc spacer do kościoła zaliczonu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe dziewczyny:)

Co do dolegliwości to oprócz zmęczenia we wczesnych godzinach popołudniowych i powiększenia piersi, to jeszcze zauważyłam że włosy (na nogach i od pachami) mi szybciej rosną i są ciemniejsze, oraz bardziej się pocę nie smakuje mi kawa, a zapach parzonej mnie drażni, tak jak zapach surowego czy też przygotowywanego mięsa, przeszkadzają mi też zapachy chemii, nie mogę przechodzić przez dział z proszkami itp w sklepie.
Ale to u tak lepsze od mdłości i wymiotów..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek wizyta u ginekologa na NFZ porównam z moim prywatnym i zobaczę maleństwo ....trochę się denerwuje...
Właśnie wróciliśmy z zakupów i spaceru na którym wszamałam ciepłą bagietke czosnkowa...teraz mi jeździ...ale warto było[emoji12]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam wizyte na wtorek
Na ktora godzine masz?

Ja kicham na kucaka, albo zgięta a rano boje sie przeciągać [emoji6]

Dziewczyny a co powiecie na zamknięty wątek? Można by sie bardziej otworzyć stworzyć kalendarz dat porodu, wizyt itd?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem za :) Sama o tym myślałam.

Ja się cieszę, że ten dzień się kończy. Ładna pogoda, a ja najchętniej przespałabym cały. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Weronika się odzywała?

Ja z zamkniętym bym poczekala. Cały czas dochodzą nowe dziewczyny. A w zamkniętym o dodanie prosto nie jest.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z zamkniętym bym poczekala. Cały czas dochodzą nowe dziewczyny. A w zamkniętym o dodanie prosto nie jest.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Myśle,ze juz długo czekamy, juz lipcowki są a dochodzić to do czerwca jeszcze mogą [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ta wrażliwość na zapachy potrafi czasem wykończyć. Dziś w pracy od rana, wracam zmęczona, wsiadłam w autobus i nawet było miejsce żeby usiąść, więc ide tam i nagle uderza mnie MEGA smród, okazało się że siedział dalej jakiś bezdomny... Więc żeby nie narobić wstydu i nie zwymiotować w tym autobusie musiałam wysiąść na najbliższym przystanku i czekać prawie pół godziny na kolejny. Taka historia na niedzielę :eek: :p

Hejo. U mnie zapiekanka z brokułami. I nas 8/9tc zero mdlosci zero dolegliwości. Nic nie boli bo nie mam czasu o tym myśleć raczej. U nas dziś chłodno ale słoneczko było więc spacer do kościoła zaliczonu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi zrobiłaś smaka ta zapiekanka [emoji7] jutro lecę do sklepu i zrobię ja obiad mmmmmm

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sobie kiedyś myślałam o ciąży, to wydawało mi się to zabawne, że kobiety mają takie różne zachcianki... ale teraz wiem, że to nie jest zabawne, jak ma się lodówkę pełną pyszności, ale wszystko śmierdzi i jedyne co można przełknąć to krakersy.

reklama
Gosia 101318 też mogłabym dużo powiedzieć o zmęczeniu ;p udanego spotkania :)
agata.a ooo ciekawe jakie będą nasze ostateczne terminy :) a na ilu wizytach już byłaś ?
myllenne właśnie miałam pytać o Wasze samopoczucie, bo ja pomijając nabrzmiałe, obolałe i powiększone o dwa rozmiary piersi, nie mam żadnych dolegliwości. Jeszcze zmęczenie i senność mnie często dopada ale myślę, że to przez to że odstawiłam kawę, a to ona zawsze mnie stawiała na nogi od rana ;)
Na dwóch:) kolejna 17, juz nie moge sie doczekać:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry