reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny czytam i trochę nie dowierzam jak mąż może nie pomagać przy dzieciach. Mój P od samego początku zajmował się dziećmi synek był na mm więc nie było kłopotu z karmieniem, przewija od początku, a jak się córka urodziła to pierwsze kąpiele on jej urzadzal podawał mi ją do karmienia a potem syna kapal szykować kolacje i usypial a pracował i cały czas pracuje bardzo ie ko fizycznie i nigdy mi nie powiedział że czegoś nie zrobi bo jest zmęczony jedynie co to w nocy nie wstawać do żadnego dziecka ale najzwyczajniej w świecie nie jest go w stanie nic w nocy obudzić śpi jak zabity. Yerba dzieci na innym etapie więc może czerpać więcej z zabaw z nimi i to jest fantastyczne jak się ich obserwuje
Witam nowe mamusie
Dzis mam strasznego lenia pewnie dzień spędzę w łóżku szkoda tylko że teściowej maja do nas przyjechać więc na jakąś godzinkę będę musiała się ogarnąć. Jesteśmy w trakcie wykańczania domu więc nie bardzo jest gdzie u nas przyjmować gości bo za bardzo nie ma gdzie nawet usiąść więc dłużej pewnie nie posiedza . Najgorsze ze ciągle chce mi się jeść

Mam nadzieje.Staram sie myslec tylko pozytywnie [emoji10]

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Bo tak trzeba. Ja mam 13 msc córkę i jeszcze nie chodzi więc dzwigam trochę tego klocka bo mieszkamy na piętrze. I też sie boje. Bo w pierwszej ciąży musialam lezec i nic nie dźwigać

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi w 6t5d założyła karte w 1 ciąży. To była 1 wizyta

W poprzednich ciążach też tak miałam, teraz prowadzę ciążę w Medicoverze i tutaj jest troszkę inaczej. Ale tutaj mam wszystkie badania za darmo w ramach mojego pakietu. Nie muszę czekać godzinami w kolejce do lekarza jak to było poprzednim razem.

Hej dziewczyny czytam i trochę nie dowierzam jak mąż może nie pomagać przy dzieciach. Mój P od samego początku zajmował się dziećmi synek był na mm więc nie było kłopotu z karmieniem, przewija od początku, a jak się córka urodziła to pierwsze kąpiele on jej urzadzal podawał mi ją do karmienia a potem syna kapal szykować kolacje i usypial a pracował i cały czas pracuje bardzo ie ko fizycznie i nigdy mi nie powiedział że czegoś nie zrobi bo jest zmęczony jedynie co to w nocy nie wstawać do żadnego dziecka ale najzwyczajniej w świecie nie jest go w stanie nic w nocy obudzić śpi jak zabity. Yerba dzieci na innym etapie więc może czerpać więcej z zabaw z nimi i to jest fantastyczne jak się ich obserwuje
Witam nowe mamusie
Dzis mam strasznego lenia pewnie dzień spędzę w łóżku szkoda tylko że teściowej maja do nas przyjechać więc na jakąś godzinkę będę musiała się ogarnąć. Jesteśmy w trakcie wykańczania domu więc nie bardzo jest gdzie u nas przyjmować gości bo za bardzo nie ma gdzie nawet usiąść więc dłużej pewnie nie posiedza . Najgorsze ze ciągle chce mi się jeść
Ja też ciągle pochłaniam jedzenie. Hehe. Nic sie przede mna nie ukryje[emoji39]

Bo tak trzeba. Ja mam 13 msc córkę i jeszcze nie chodzi więc dzwigam trochę tego klocka bo mieszkamy na piętrze. I też sie boje. Bo w pierwszej ciąży musialam lezec i nic nie dźwigać

No to mamy te same obawy bo w ostatniej ciazy musialam prawie cale 9 miesiecy lezec plackiem od polowy wstawac tylko na siku i szybki prysznic.Mieszkam na poddaszu i codziennie musze tachac wozek zeby starsza Corke zaprowadzic do szkoly.

No nic.Damy rade i wszystko bedzie dobrze

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

U mojej dr położna też kartę ciąży zakłada później dopiero, ale nie pamiętam w którym tygodniu to bylo

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiamy z córka;)

W oczekiwaniu na emotki;)
1508671797-b8b51bf20bcda971-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry