reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie. sporo was przybylo.gratulacje i spokojnych 9 m-cy. Ja w weekend tylko podczytuje was bo mój kotek zjechał wreszcie do domu ale tylko na kilka dni i zaraz z powrotem wyjeżdża.wiec musimy się sobą nacieszyć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TamiSu nie odchodz wierz mi ze latwiej jest jak ma sie wsparcie.Wiem cos na ten temat bo wiele dziewczyn fajnych tu poznalam i nieraz wyciagaly mnie za uszy z dolkow.Zaraz doczytam Twoja historie bo jeszcze nie wiem o co chodzi.Trzymaj sie dzielnie [emoji182]

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

A powiedzcie mi dziewczyny czy was też tak czasem pobolewaja jamniki? ( myślę że to jajniki) takie kłucie czasem ż jednej a czasem z drugiej strony ? Nie pamiętam już jak było poprzednio(minęło 11 lat)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agakomo tak ja tez czase ta mam.Ale z tego co pamieram wpoprzedniej ciay bylo dokladnie tak samo

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Dla mnie teraz już rzadziej ale też się zdarza, jestem teraz w połowie 8 tygodnia. Teraz czasami podbrzusze pobolewa trochę jajniki rzadziej i też nie raz się zastanawiam czy wszystko jest w porządku skoro rzadko mnie boli a przecież powinno bo macica rośnie, powiększa się. Jednak zaraz te niepokojące myśli odganiam od siebie bo najważniejsze jest ze nie mam żadnego niepokojącego plemienia :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Gowki do gory kobitki i myslimy pozytywnie.W czerwcu wszyskie chwalimy sie Maluszlami i koniec kropka.

U mnie ciaza z druga Corka wygladala tak ze mialam robione USG srednio raz w tygodniu bo od samego poczatku napierw plamienia potem bole potem krwawienia a jeszcze potem krwotok.Ale Malutka byla na tyle silna ze to przetrwala.
To tak zeby wszystkich podniesc na duchu [emoji182][emoji182][emoji182]

reklama
@TamiSu nie od chodz pewnie przyda ci się nasze wsparcie w najbliższych dniach.

Ja od rana na nogach w sumie jak zwykle. Rano szybkie śniadanie i na zakupy a potem wzięliśmy się za sprzątanie mąż górę sprzątal ja dol nawet firanki się teraz pióra bo mąż po ściągał a potem po wiesi. Tyle co skończyłam teraz myć podłogi. A w miedzy czasie skoczylismy do zoologicznego bo zauważyłam że kończy się karma dla królików i psa i by do poniedziałku brakło. Teraz na chwile siadlam bo czekam aż mi ciasto wyrośnie na drozdzowki z serem ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry