reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Katka dokladnie tak bylo [emoji6] Wtedy staralam sie o Vivien udalo sie dopiero po 3 latach staran.Teraz udalo sie w 10cs

Gosia moja jest w drugiej klasie :)

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Katka dokladnie tak bylo [emoji6] Wtedy staralam sie o Vivien udalo sie dopiero po 3 latach staran.Teraz udalo sie w 10cs

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
To spotykamy się podobnie;) wtedy z synem udało się w 2 cyklu a teraz w pierwszym

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Katka zazdroszcze tak szybkich staran u mnie nie bylo tak rozowo :(

To mamy najstarsze dzieci rozrzucone po 3 klasach :)
Ja o to najmniejsze teraz starałam się ponad 2 lata. W wakacje postanowiliśmy odpuścić, stwierdziliśmy, że widocznie trzecie maleństwo nie jest dla nas. Po tym jak już pogodziłam się z tym zaskoczyło w pierwszym cyklu :)

Witajcie nowe mamuski :-) jak fajnie że jest na tu tak sporo :-) oby najbliższe miesiące były dla nas wszystkich szczęśliwe i spokojnie :-) już nie mogę się doczekać czerwca jak będziemy (mam taką nadzieję) chwalić się tutaj zdjęciami naszych malenstw :-) :-)

My w czerwcu wzięliśmy ślub, w lipcu odstawiłam tabletki a we wrześniu udało się zajść w ciążę :-)

Kuchnia już posprzatana ale musiałam zrobić chwilę przerwy bo ciężko i słabo mi :-) w takim tempie sprzątania to nie zdarza tego skończyć zanim mąż wróci a mam tylko 35m2 do ogarnięcia :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie nowe mamuski :-) jak fajnie że jest na tu tak sporo :-) oby najbliższe miesiące były dla nas wszystkich szczęśliwe i spokojnie :-) już nie mogę się doczekać czerwca jak będziemy (mam taką nadzieję) chwalić się tutaj zdjęciami naszych malenstw :-) :-)

My w czerwcu wzięliśmy ślub, w lipcu odstawiłam tabletki a we wrześniu udało się zajść w ciążę :-)

Kuchnia już posprzatana ale musiałam zrobić chwilę przerwy bo ciężko i słabo mi :-) w takim tempie sprzątania to nie zdarza tego skończyć zanim mąż wróci a mam tylko 35m2 do ogarnięcia :-)

Ja mam teraz 55 i mąż się musi teraz do maja- czerwca wyrobić z remontem piętra ;) wtedy będzie ponad 90;) ale już dwójka pójdzie na górę;) całkiem inaczej

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My właśnie jesteśmy na etapie załatwiania całej tej papierologi do kredytu a później ruszymy z budową domu u też w sumie będzie około 90-100m2 na górze trzy sypialnie, łazienka i garderoba i na dole kuchnia, jadalnia, salon, łazienka i pokój :-) ale jeszcze zanim będziemy mieszkać na swoim to kupę czasu minie :(

Do góry