reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Nastraszyly Cię tymi porodami to ja Cię troszkę uspokoje.moj pierwszy porod 3 H a drugi 1,5. Aż strach pomyśleć co będzie teraz.30 min i po wszystkim.. także nic się nie stresuj.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie
Moja siostra 1wsze dziecko 4h
Drugie o 8 ja wzięło o 10 już Kuba na świecie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Każdy poród na pewno jest inny więc nie ma co się jeszcze stresować tym bo przecież przed nami 8 cudownych miesięcy :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny:happy2: Jestem mamą cudownej, mega energicznej 15 miesięcznej Natalki (byłam na grupie lipiec 2016) a teraz najprawdopodobniej w czerwcu zostanę drugi raz mamą. W czwartek zrobiłam test i pojawiły się wyraźne 2 kreseczki. Ciąża niespodziewana, ale cieszymy się- jednak mam też bardzo duże obawy czy dam rade w ciąży, a później z dwójeczką, tym bardziej że to niespełna 2 lata różnicy będzie między dzieciaczkami, w dodatku mieszkam na 4 piętrze :unsure: Jak na razie nie odwiedziłam lekarza, jutro dzwonie i się umawiam.

Witajcie nowe mamusie;)

Just&yna jeśli nie ma wskazań do CC to lepiej jej unikać, bo poród sn jest lepszy dla dziecka, bardziej naturalny...

Pozazdrościć ekspertowych porodów;)
Choc moja 2ga faza trwała tylko 45min i te parte bóle toto był pikuś;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj anulka :-) na pewno dasz sobie radę, przecież my kobietyjestesmy sline i zawsze dajemy radę. Tutaj bodajże nawet pisała mamuska u której różnica wieku między dzieciaczkami będzie 10miesięcy :-) (albo gdzieś indziej to przeczytałam, już nie pamiętam bo dużo czytam różne fora I inne artykuły ale udzielam się tylko tu)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja od 3 dni na targach... obłęd. A jutro znów normalnie do pracy. W środę pierwsza wizyta u lekarza. Oby było serduszko...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I kolejne strony do nadrabiania ;)
Ja rodziłam SN, poszło szybko, bolało bardzo ALE w momencie jak położyli mo Stasia na brzuchu to mogłabym góry przenosić :D I 10 minut później pytałam Małżonka kiedy będzie kolejne dziecko - więc zdecydowanie dramatu nie było ;) Za chiny bez jednoznacznych wskazań medycznych do cc nie wyraziłabym na nie zgody.
A co do facebooka to ja odpadam bo świadomie nie mam konta i nie planuję mieć ;)

Dziewczyny możemy tajne forum tu założyć i nikt prócz nas nie będzie widział co piszemy...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry