reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja w pierwszej ciąży gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym że jestem w ciąży :) córa zdrowa, ciąża bez zagrożenia, ciesz się :)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem że są takie ciążę ale jednak niepokój gdzieś tam mały się chowa w głowie. Będę spokojniejszy jak już będę miała kartę ciąży a to już może uda się załatwić 26 października A wcześniej zrobię jeszcze wszystkie badanie które zleciła mi zrobić lekarz na ostatniej wizycie

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny od początku was podczytuje bo coś czułam że ten cykl okaże się szczęśliwy, tydzień temu w piątek zrobiłam test i wyszła barszi blada druga kreska, dla potwierdzenia zrobiłam betę w poniedziałek i wyszła ona 173, był to 33 dzień cyklu przy cyklach 30 dniowych, dzisiaj byłam na wizycie u lekarza i niestety nie widział on jeszcze pęcherzyka, wg Om dziś wypada 5+1,kazał przyjść za tydzień w środę. Trochę się martwię że na tym etapie nic nie widać, to moja pierwsza ciąża i strasznie to przeżywam, czy któraś miała też tak może bo umieram z niepokoju :(

Cześć dziewczyny od początku was podczytuje bo coś czułam że ten cykl okaże się szczęśliwy, tydzień temu w piątek zrobiłam test i wyszła barszi blada druga kreska, dla potwierdzenia zrobiłam betę w poniedziałek i wyszła ona 173, był to 33 dzień cyklu przy cyklach 30 dniowych, dzisiaj byłam na wizycie u lekarza i niestety nie widział on jeszcze pęcherzyka, wg Om dziś wypada 5+1,kazał przyjść za tydzień w środę. Trochę się martwię że na tym etapie nic nie widać, to moja pierwsza ciąża i strasznie to przeżywam, czy któraś miała też tak może bo umieram z niepokoju :(

Spokojnie stres ci nie pomoże, Mógł nie zauważyć alę on napewno tam jest i w środę będą dobre wieści :) trzymam za ciebie kciuki

Będę prowadzić u dr pietrewicza prywatnie i w jego klinice chcę rodzić a ty?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prowadzę prywatnie u młodej Gacuty już druga ciąze i najpewniej państwowo u USK pod jej skrzydłlami urodzę. :)

Malaczarnaaga moja kolezanka w wieku 36 lat urodzila zdrowa piękna córek a nauczycielkq geogrqfii w wieku 42 lat tak samo. Glowa do gory usmiech na twarz i ciesz sie. Nie martw sie na za pas ;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry