reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny, które są bądź wybierają się na L4- ale ja wam zazdroszczę. Ja mieszkam w Holandii i tu nie mam na to szans mimo, że jestem po trzech stratach:(. Po 12 tc prawdopodobnie będę miała zakładany szew i nawet to nie jest tu przeciwskazaniem do pracy po zabiegu. Wspomnę, że pracuję w fabryce więc 8 godz. na nogach:oo:

Hej Naan a gdzie dokładnie mieszkasz? Ja tez z Holandii[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie niepokoić sie. Mdlosci sa? Bole brzucha? Pleców? Humory? Jak sa objawy jest dobrze tak mi zawsze polozne gadają. U mnie objawów nie bylo aż do wczoraj. Przyszla świnia wieczorem pamiętam ja z ostatniej ciąży jak to renni bylo moim najlepszym przyjacielem. Leady Zgaga! Witamy objawy
Właśnie słabo z tymi objawami. Mdłości nie mam, brzuch czasem zaboli, plecy tak samo. Jedynie @ nie ma ani żadnego płomienia więc to mnie pociesza. I piersi nabrzmiale i lekko bolą

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie słabo z tymi objawami. Mdłości nie mam, brzuch czasem zaboli, plecy tak samo. Jedynie @ nie ma ani żadnego płomienia więc to mnie pociesza. I piersi nabrzmiale i lekko bolą

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym że jestem w ciąży :) córa zdrowa, ciąża bez zagrożenia, ciesz się :)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na szczęście póki co nie mam żadnych typowych objaw ciążowych poza brakiem @ i nie ludzkim zapaleniem nerek.. pierwsza ciąża mnie położyła na łopatki wymioty cała ciążę i czasami cały dzień w WC spędzalam no i połowę ciąży lykalam antybiotyki tez ze względu na nerki .. a na koniec 4 dniowy poród. Mam nadzieje ze ta ciąża będzie laskawsza

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lawinka sprobuj melise pic mi pomagala w pierwszej ciazy na migreny.
Aantalea glowa do gory kazdy jest inny tera bedzie lzej;) myślimy optymistycznie Mamuśki ;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry