reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

U mnie tez we srode blada rozowa ale 34 dc i mdłości niesamowite;( właśnie wrocilam do domu ze sklepu( na obiad robilam mieline) i tak mi smierdzi ze az mnie skręca i mdli a mała chce sie bawic;(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
kochana, ja też na początku miałam blada, a myślałam ze umrę tak mi niedobrze było, teraz już jest piękna rasowa czerwona kreska, u Ciebie też tak będzie:)

reklama
Ja mam to szczęście że mam prywatną opiekę.. Poszłam do mojej gin i poprosiłam by poprowadziła mi drugą ciąże.. Odmówiła.. Musiałam znaleźć inną i tu przydała się prywatna opieka..
Aa i mam już zdjęcie z usg z pęcherzykiem 11.7 mm, w przyszłym tygodniu beta hcg i kolejne usg :) termin wliczony na 12.06 :)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
to podobnie jak ja, trzymam kciuki:)
ps. 14.06 zaczynają się mistrzostwa w piłce nożnej w Rosji więc do tego czasu trzeba urodzić:) bo nas faceci w potrzebie opuszczą:)

Malaczarnaaga moja kolezanka w wieku 36 lat urodzila zdrowa piękna córek a nauczycielkq geogrqfii w wieku 42 lat tak samo. Glowa do gory usmiech na twarz i ciesz sie. Nie martw sie na za pas ;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
JESTEŚ KOCHANA:) dziękuję za wsparcie, przyjaciólka namówiła mnie na zapisanie się na to forum i miała rację::)

Ja dziś, znów umieram na ból głowy. Mam nadzieję, że nie skończy się wymiotami jak ostatnio. Oczywiście nie łykam tabletek, ale chyba poratuje się taka słabiutka kawą :(
u mnie bol glowy, mdlosci cały dzien i słodyczo zapacho wstret jak czuje coś słodkiego to mi niedobrze, tylko kiszone rzeczy przyjmuje:(, chodzę coagle spiaca jakbym w ogole nie spała i mam podwyższoną temperaturę ciała, zniosę wszytsko tylko te mdlosci które w kazdej chwili mogą skonczyć się wymiotami są najgorsze.

Cześć dziewczyny od początku was podczytuje bo coś czułam że ten cykl okaże się szczęśliwy, tydzień temu w piątek zrobiłam test i wyszła barszi blada druga kreska, dla potwierdzenia zrobiłam betę w poniedziałek i wyszła ona 173, był to 33 dzień cyklu przy cyklach 30 dniowych, dzisiaj byłam na wizycie u lekarza i niestety nie widział on jeszcze pęcherzyka, wg Om dziś wypada 5+1,kazał przyjść za tydzień w środę. Trochę się martwię że na tym etapie nic nie widać, to moja pierwsza ciąża i strasznie to przeżywam, czy któraś miała też tak może bo umieram z niepokoju :(
ja sobie policzyłam o tydzień dalej niż faktyczne usg i tez byłam przerazona , owulacja mi się przesuneła, będzie wszystko dobrze, kazda kobieta ma inaczej wiec glowa do gory, nie ma standardów:)

malaczarnagaga - przecież jesteś młodą dziewczyną :) ja mam 34 lata - ale to moje 3 dziecko ;P na pocieszenie Ci powiem, że moja babcia urodziła mojego tatę jak miała 39 lat - a czasy też były trochę inne (no i też jej pierwsze dziecko). Pracowałam kiedyś z kolegą, którego mama urodziła jak miała 42 lata ;) także sama widzisz - młódka jesteś i jeszcze możesz mieć więcej dzieci ;P
agakomo - witaj w klubie ;) my też zawsze chcielliśmy mieć 3 dzieci - tylko na to 3 jakoś nie mogliśmy się zdecydować i los zadecydował za nas. Po dziś dzień nie rozkminiłam "jak to się mogło stać" ale jednak bardzo się cieszę, że tak się stało. Przeraża mnie tylko myśl o praniu ;P
Ech ja nigdy nie myślałam o 3 np ale cóż życie potrafi zaskpczyc.jakos mi się tak nie układało i pierwsza dwójkę wychowywalam sama.swojego obecnego partnera poznałam a gdzieś ż półtora roku temu.temat wspólnego dzidziusia spakowany od roku.na początku to wogole ż mojej strony nie było mowy.nie i ko iec.ale E jest tak przecudnym facetem, "dinozaur" zaginiony gatu ek że wkoncu się zgodziłam spróbować. No i zaskoczyło za pierwszym razem.widac tak miało być.uff ale się rozpisalam :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak juz piszecie o wieku to ja urodziłam pierwszego synka miesiąc przed swoimi 21 urodzinami. Teraz jestem w ciąży a za miesiąc kończę 23. Na porodówce patrzyli na mnie jak na jakiś wybryk natury. Jak juz wspominałam mieszkam w Belgii i tu nie jest to normalne, że ktoś rodzi tak w młodym wieku. A jak ktoś mi mówi ze im młodszy organizm tym lepiej znosi ciążę to karze mu stuknac się w głowę [emoji23] bo nie jedna babeczka 30+ przechodziła ciążę o milion razy lepiej niż ja jako 20. I jak synek tak obecny bobas jest w 100%planowany. I dziękując Bogu nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciążę bo obydwa razy udało się za pierwszym razem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry