reklama
Anabela82
Fanka BB :)
No ja jestem w domu. O 8.00 położyłam się spać jak synek do szkoły poszedł. Miałam spać godzinkę ale przestawilam budzik za godzinę i za następną [emoji1] rany muszę wstać a nie mam siły.Hej czy wy też zasypianie na stojąco? Najchętniej wróciła ym do łóżka a tu trza do pracy wychodzić
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
Basset ja też jestem bardzo senna a spać nie mogę bo mam dwulatka w domu, który wstaje o 5.
my_rainbow_baby
Początkująca w BB
.gdzie mieszkasz? I jak to możliwe? Jak to się robi co to i czy w uk zrobia mi to na badaniach pierwszych?
Ostatnia edycja:
Mi po złości znów PKS nie przyjechał i musiałam spacerek 5 km do miasta na autobus zrobić mam nadzieję że wyjdzie mi na zdrowi. Jak usiadłam na przystanku to prawie usnelam i pewnie przez całą zmianę będę walczyć ze spiochem.
Strasznie zaczęły mi się włosy przetłumaczyć do tej pory mogłam myć co 3 dni a teraz najlepiej codziennie.
Strasznie zaczęły mi się włosy przetłumaczyć do tej pory mogłam myć co 3 dni a teraz najlepiej codziennie.
KikaRika
Moderatorka
[emoji30] Łoo matko...Basset ja też jestem bardzo senna a spać nie mogę bo mam dwulatka w domu, który wstaje o 5.
Moja 2,5 latka wstaje najszybciej o 8, a przeważnie ok 9-10..Zawsze lubiła pospać, za to kładzie się późno..
Co do pracy to ja dziś idę i w niedzielę jeszcze a we wtorek do gin i jak wszystko będzie ok to biorę L4, nie będę się upierać, tym bardziej że ja na nocki pracuje też...
Ale boje się tej wizyty... W lipcu byłam u gin w czwartek a w nd zaczęłam plamić i wylądowałam w szpitalu, był to skończony 6 tydzień...[emoji20]
Cieszę się z ciąży ale też mam stracha, żeby tragedia się nie powtórzyła.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
KikaRika mój synek dopiero nie dawno zaczął przesypiać noce. Tzn wstaje siku każdej nocy ale potem zasypia najczęściej bez problemu. Gorzej ze mną bo jak się wybudze to mam problem z zaśnięciem. Chodzi spać o 20-21 i wstaje 5-5:30 a dawniej wstawał przed 5. Nigdy nie dospał 7 a już nie mówię o 8 i dalej.
Ja też mam strasznego stracha co to będzie bo 3 razy poroniłam. Za każdym razem jak sikam to sprawdzam czy krwi nie ma. Eh straszne to jest.
Ja też mam strasznego stracha co to będzie bo 3 razy poroniłam. Za każdym razem jak sikam to sprawdzam czy krwi nie ma. Eh straszne to jest.
reklama
KikaRika
Moderatorka
Olasec moja chodzi spac o 21-22 a miała okres że i później... Jest sowa jak my po prostu..
Tak masz rację straszne jest to że lek przed utratą dziecka przeważa nad radością z ciąży.. Ale jest to silniejsze niestety
A Ty po 3ch stratach ;(
Ale będzie dobrze, musi być, te kilka miesięcy szybko nam mi je i będziemy wszystkie tulić nasze maleństwa.
Tak masz rację straszne jest to że lek przed utratą dziecka przeważa nad radością z ciąży.. Ale jest to silniejsze niestety
A Ty po 3ch stratach ;(
Ale będzie dobrze, musi być, te kilka miesięcy szybko nam mi je i będziemy wszystkie tulić nasze maleństwa.
Podziel się: