reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dla mnie nie tyle chce się spać co ciągle ziewam nawet jak jestem wyspana i mimo że położę się w dzień to i tak nie zasnę a ziewac będę dalej :-)

Jeszcze dwa dni i może w końcu będzie wiadomo czy U mojej kruszynki wszystko w porządku, już doczekać się nie mogę :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej czerwcówki 2018 ! BabyBoom vol 2 [emoji7] pierwszy synek z kwietniowek 2012 a teraz .. właśnie dziś się dowiedziałam ! I nikt jeszcze nie wie bo dopiero w piątek mam mieć @ ale nie mogłam się powstrzymać .. staraliśmy się od sierpnia i za drugim razem się udało .. oby ! Dzisiejsza ß 70,9 za dwa dni jak nie będzie @ to powtórka i jak ładnie przyrasta to powiem narzeczonemu [emoji177] achh jak cudnie znów tu być ! Witajcie ! [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witamy sonisia :-) ja też piątku nie mogę się doczekać bo idę na pierwszą wizytę i mam nadzieję że będzie widać serduszko :-) trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i beta ładnie wzrosła :-)

Witamy sonisia :-) ja też piątku nie mogę się doczekać bo idę na pierwszą wizytę i mam nadzieję że będzie widać serduszko :-) trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i beta ładnie wzrosła :-)

A w którym tygodniu wypada twoja wizyta ? Właśnie się zastanawiam czy umawiać gina na 7 tc czy 8 by usłyszeć serduszko.. [emoji848]

Ps - czy jest założona grupa czerwcówek 2018 na FB ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w którym tygodniu wypada twoja wizyta ? Właśnie się zastanawiam czy umawiać gina na 7 tc czy 8 by usłyszeć serduszko.. [emoji848]

Ps - czy jest założona grupa czerwcówek 2018 na FB ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w piątek będzie 6t2d od ostatniej @ więc jak czytałam to różnie niektóre kobietki widziały już serduszko inne nie. Najwyżej za tydzień lub dwa pójdę jeszcze raz do tego lekarza bo wizytę u mojego prywatnego ginekologa mam dopiero na 4 listopada więc wtedy już na pewno będzie wszystko widać i chce by on prowadził moja ciążę ale póki co by trochę się uspokoić to pójdę do tego na NFZ. Jeśli chodzi o fb to nie wiem czy jest grupa, nie szukałam jeszcze bo nie mówiliśmy nikomu o ciąży :-)

[emoji30] Łoo matko...
Moja 2,5 latka wstaje najszybciej o 8, a przeważnie ok 9-10..Zawsze lubiła pospać, za to kładzie się późno..
Co do pracy to ja dziś idę i w niedzielę jeszcze a we wtorek do gin i jak wszystko będzie ok to biorę L4, nie będę się upierać, tym bardziej że ja na nocki pracuje też...
Ale boje się tej wizyty... W lipcu byłam u gin w czwartek a w nd zaczęłam plamić i wylądowałam w szpitalu, był to skończony 6 tydzień...[emoji20]
Cieszę się z ciąży ale też mam stracha, żeby tragedia się nie powtórzyła.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizytę 18-go, dokładnie tego dnia 5miesięcy temu straciłam kruszynkę... rozumiem Twoje obawy.

Hej. Ja właśnie prawie zemdlałam ...
poszłam do toalety patrzę a tu jasno brązowe plamy na papierze ...
nawet nie dzwoniłam do gina Ino pojechałam prywatnie powiedziałam co i jak.
Ale robi usg i mówi jest zarodek i jest serce a ja mówię ale ni bije poczym zbliża ekran tam już zaczyna pompować. Dostałam duphaston 3x1 i za dwa tyg wizyta ale to nie będzie moj gin prowadzący do tego co chce to mam we wt wizytę pojadę i powiem co i jak a teraz będę leżeć. Chodź pow ze mam się nie przejmować tymi plamieniami ale wiecie jak to jest

reklama
@Zosia933 a w którym tygodniu i dniu jesteś teraz? Znam ten strach. Poroniłam 3 razy. Teraz za każdym razem jak sikam to sprawdzam czy krwi nie ma. Generalnie bardzo mnie ta ciąża stresuję. Fajnie, że już serduszko bije:)

Do góry