reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

To również moja pierwsza ciąża i póki co żadnych objawów. Poza tym co ostatnio czytałam ze kobiety w ciąży maja takie dziwne realistyczne sny. Od momentu kiedy się dowiedziałam o ciąży 2tyg temu to każdego ranka budzę się po dziwnym śnie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś mi się sniło, że świat opanowały zombie Pamiętam w pierwszej ciąży ful takich snów.

reklama
Mecenasiwa bo ciąże są bardzo różne. Puławy ma każdą ciężarną ale jeden skąpe, a drugie mega obfite. Ja miałam zakładany krążek w poprzedniej ciąży i to zwiększyło mega uplawy..
Do tego Lutek dopochwowo także.. to było dla mnie mega uciążliwe. Chodziłam 24h w majtkach :/.
A ogólnie super się czułam..
Ciekawe jak to będzie wyglądało teraz ;)
W ogóle jestem ciekawa jak będę przeżywać tą ciąże jak już wiem jak to jest ;)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
A po co ten.krążek się zakłada? Ja narazie sama siebie pocieszam ze wszystko musi by ok i najważniejsze że nie mam żadnego plamienia niepokojacego.
Eeeeh A jeszcze mnie przeziebienie dopada :( dzisiaj co chwilę w nocy się obudziłam.przez katar

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

A po co ten.krążek się zakłada? Ja narazie sama siebie pocieszam ze wszystko musi by ok i najważniejsze że nie mam żadnego plamienia niepokojacego.
Eeeeh A jeszcze mnie przeziebienie dopada :( dzisiaj co chwilę w nocy się obudziłam.przez katar

Biedna! Pod kołderkę i domowymi sposobami się lecz ! Ja dziś za to nie mam energii w ogole. Najlepiej bym przespała cały dzień ... pogoda raczej w uk tez dziś nie sprzyja ...

Co do uplawow to ze mnie tez trochę leci ale wydaje mi się ze ro bardziej wina tego
Iż biorę trzy razy dziennie żel dopochwowy z progesteronem Crinone i to pewnie przez to ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna! Pod kołderkę i domowymi sposobami się lecz ! Ja dziś za to nie mam energii w ogole. Najlepiej bym przespała cały dzień ... pogoda raczej w uk tez dziś nie sprzyja ...

Co do uplawow to ze mnie tez trochę leci ale wydaje mi się ze ro bardziej wina tego
Iż biorę trzy razy dziennie żel dopochwowy z progesteronem Crinone i to pewnie przez to ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
niestety ale na noc do pracy ten tydzień :( już od kilku dni piłam.herbatę z sokiem malinowym albo z miodem i cytryną a mimo i tak zachorowałam

Krążek inaczej pessar zakłada się na szynkę macicy żeby przestała się skracać ;)

Dużo zdrówka !

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju, znam ten ból :( Byle na przeziębieniu poprzestało! (ja już od 2 tygodni walczę i kto wie czy nie skończy się na antybiotyku :()
U mnie tylko katar który w sumie najbardziej przeszkadza w spania a tak to póki co ok i oby gorzej nie było :-) a U lekarza byłaś już z tym przeziębieniem?

U mnie zaczęło się już rzyganie. Masakra.
W ciąży z synkiem wymiotowałam całą ciążę. Do 5 mca codziennie po kilka razy. Byłam wykończona. Oby teraz nie było tak samo.

U mnie właśnie niedawno zemdlilo trochę myślałam że zwymiotuje. Teraz jak zjadłam to dziwnie trochę na żołądku więc mam nadzieję że w pracy nie będę latać i wymiotować. Myślę że i U mnie mogą zaczynać się pomału mdłości albo po prostu jakieś problemy tylko trawienne lub wirusowka, no okaże się.

Dziewczyny, a tak trochę z innej beczki, sprawdziła się U was teoria ze brzydka cera trądzikowa i dziewczyna była czy to tylko takie wróżby z palca wyssane? Moją koleżankę wysypalo w ciąży i urodziła Tosie, a inna miała czystą cerę i synów :-) więc może coś w tym.jest?

reklama
U mnie właśnie niedawno zemdlilo trochę myślałam że zwymiotuje. Teraz jak zjadłam to dziwnie trochę na żołądku więc mam nadzieję że w pracy nie będę latać i wymiotować. Myślę że i U mnie mogą zaczynać się pomału mdłości albo po prostu jakieś problemy tylko trawienne lub wirusowka, no okaże się.

Dziewczyny, a tak trochę z innej beczki, sprawdziła się U was teoria ze brzydka cera trądzikowa i dziewczyna była czy to tylko takie wróżby z palca wyssane? Moją koleżankę wysypalo w ciąży i urodziła Tosie, a inna miała czystą cerę i synów :-) więc może coś w tym.jest?

U mnie żadne zabobony się nie sprawdziły, buzia gładka, jakaś nawet ładniejsza. Miałam ciągoty na kwaśne i słone aż sama wierzyłam, że to chłopiec. A w 13tygodniu okazało się, że to Ona moja ukochana

Do góry