reklama
Jenny26
Fanka BB :)
To termin identycznie jak ja mój mąż ma urodziny 27 maja i może dzidzia jak się pospieszy trochę to też trafi w jego datę fajnie by było
Dzisiaj obudziłam się bez tego bólu miednicy, tzn był ale minimalny. Wczoraj o tym poczytałam i może być przyczyna taka że za mało się spaceruje, można potańczyć tak jakby taniec brzucha żeby rozluźnić miednicę i siadać po turecku. Trochę się zastosowałam, potańczyłam przed lustrem co wyglądało komicznie nie wiem, może coś tam pomogło.
Czy którejś już pępek zrobił się wypukły? i czy tylko ja nie mam tej linii na brzuchu, nic a nic, nawet cienia linii?
U mnie pępek normalny i lini brak przyjdzie w swoim czasie
Just&yna
A ja dzisiaj w Decathlonie kupiłam sobie strój kąpielowy dla ciężarnych i zamierzamy z mężem ponownie chodzić na basen, mam nadzieję, że regularnie
I powiem Wam, że po 1,5h na zakupach byłam padnięta (choć wcześniej w domu tylko odpoczywalam, aż mąż się zdziwił jak wcześniej dawałam radę pracując.. Na zwolnieniu jestem dopiero 1,5 tygodnia.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Też kupiłam parę dni temu ten strój. Jest super, bo nie ciśnie w brzuch. Wyjechaliśmy na ferie i co dzień śmigam w nim basen. :-)
Ponawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
Info że układ mocz. w normie.
DareToBe
To wy liczycie na poród wcześniej, a ja obstawiam, że urodzę po terminie - takie przemyślenia po tym jak bardzo Staś nie śpieszył się na świat
Witam wszystkie nowe mamy - fajnie jak nasze grono się powiększa
A co do pępka to mam wklęsły, linii na brzuchu nie mam, za to niektóre znamiona (a mam ich duuuużo) zrobiły mi się dosłownie czarne
Witam wszystkie nowe mamy - fajnie jak nasze grono się powiększa
A co do pępka to mam wklęsły, linii na brzuchu nie mam, za to niektóre znamiona (a mam ich duuuużo) zrobiły mi się dosłownie czarne
Moczowodów jako takich nie da się ocenić w USG (ocenia się tylko nerki i pęcherz), natomiast jeśli pęcherz jest niewypełniony to może sugerować, że upośledzona jest drożność moczowodów.Ponawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
reklama
Podziel się: