ZUZA.80
Fanka BB :)
ja mam tylko wpisane: prawa, lewa nerka - prawidłowa, pęcherz - w normiePonawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam tylko wpisane: prawa, lewa nerka - prawidłowa, pęcherz - w normiePonawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
No ja sobie dedline na poród wyznaczyłam na 21-26 maj w pracy się ze mnie smieją że nawet teraz mam termin swój 21 maj to urodziny mojego B a 26 to dzień matki a ja powiedziałam że w tym roku na dzień matki zostanę matką i koniec
O nie nie nie moja córka by mitak nie zrobiłaMój brat miał się urodzić po 10.11. I wszyscy się śmiali, żeby tylko nie urodził się 1.11 na Święto Zmarłych. Moja mama mówiła, że "zatka się, a nie urodzi 1.11". I co? I 1.11 wylądowała na porodówce Więc uważaj, bo dzidzia może zrobić Ci psikusa i np. urodzić się dzień po Dniu Matki
To termin identycznie jak ja mój mąż ma urodziny 27 maja i może dzidzia jak się pospieszy trochę to też trafi w jego datę fajnie by było
Dzisiaj obudziłam się bez tego bólu miednicy, tzn był ale minimalny. Wczoraj o tym poczytałam i może być przyczyna taka że za mało się spaceruje, można potańczyć tak jakby taniec brzucha żeby rozluźnić miednicę i siadać po turecku. Trochę się zastosowałam, potańczyłam przed lustrem co wyglądało komicznie nie wiem, może coś tam pomogło.
Czy którejś już pępek zrobił się wypukły? i czy tylko ja nie mam tej linii na brzuchu, nic a nic, nawet cienia linii?
Ja też tak mamJa mam tak:
Układ moczowy - struktury nerek i pęcherza moczowego prawidłowe
Pępek mam normalny a linia od jakichś 3tyg juz jestTo termin identycznie jak ja mój mąż ma urodziny 27 maja i może dzidzia jak się pospieszy trochę to też trafi w jego datę fajnie by było
Dzisiaj obudziłam się bez tego bólu miednicy, tzn był ale minimalny. Wczoraj o tym poczytałam i może być przyczyna taka że za mało się spaceruje, można potańczyć tak jakby taniec brzucha żeby rozluźnić miednicę i siadać po turecku. Trochę się zastosowałam, potańczyłam przed lustrem co wyglądało komicznie nie wiem, może coś tam pomogło.
Czy którejś już pępek zrobił się wypukły? i czy tylko ja nie mam tej linii na brzuchu, nic a nic, nawet cienia linii?
Dzięki [emoji1] fajny tu u Was klimat dziewczyny [emoji2]Witamy w naszym gronie i rozgość sie
O to super! Zobaczymy czy nam się maleństwa "zgrają" [emoji2]To termin identycznie jak ja mój mąż ma urodziny 27 maja i może dzidzia jak się pospieszy trochę to też trafi w jego datę fajnie by było