Hej dziewczyny
Przeczytałam chyba z 10 stron forum,bo takie zaległości miałam. Już mam oczopląs
Chyba
ZUZA.80 pisałaś,że piłaś glukozę cytrynową. Ostatnio pani na badaniach mi mówiła,że mogę sobie kupić cytrynową i właśnie się zastanawiałam czy jest taka sama jak by cytrynę wcisnąć. A piłaś glukozę z wciśniętą cytryną ? Bo ciekawa jestem porównania.
Macie super brzuszki
Ja niestety mam w brzydkich rozstępach po pierwszej ciąży... Wyskoczyły mi w 40 tygodniu
Mam nadzieję,że więcej nie wyjdzie,bo już chyba nawet nie mają miejsca, bo cały brzuch w nich mam...
Ale jak mi brzuszek urośnie to w bluzce też sobie zrobię zdjęcie
Pisałyście o wózkach.
Słyszałam o tej firmie Adamex,że fajne wózki mają ale nie widzialam na żywo. Mi się podoba Amelis Pro 2
Też na żywo nie widziałam. Jak będziemy na prenatalnych to planuję z mężem podjechać do sklepu pooglądać na żywo.
Co do fotelika samochodowego to nie używałam go na stelażu wózka ani za pierwszym ani za drugim razem. Teraz może kupimy adaptery ale będziemy używać sporadycznie na chwilkę, jeśli,np. będę po córke w szkole i maluch uśnie w foteliku w aucie albo ew. do lekarza na szybkie przejechanie z auta do przychodni. Nie pochwalalm wożenia w foteliku,bo przecież to bardzo nie wygodne dla dziecka,a w gondoli przeciągnie się jak potrzebuje i przede wszystkim leży płasko. Niestety widuje "modne" mamy, które tak wożą dzieciaczki na spacerach...
Poprzednio mieliśmy foteliki Maxi Cosi Cabriofix bez bazy i byłam zadowolona. Niedawno trochę poczytałam o najnowszych testach fotelików i chyba kupimy Cybex Aton 5
,bo ma bardzo dobre wyniki. Nad bazą się zastanawiam,bo nie wiem czy się zmieścimy.
Dziewczyny, które korzystałyście lub korzystanie z bazy isofix, czy te bazy są szersze od fotelika ??
U nas jest problem z pomieszczeniem się jak u niektórych z Was. Obydwie dziewczyny jeżdżą w fotelikach jeszcze i planuję dać młodszą i najmniejsze dzieciątko z tyłu, na przód przenieść starszą córę. Jak będę prowadziła to spoko ale jak mężuś będzie w domu i trzeba będzie gdzieś jechać w komplecie to będę musiała wcisnąć moje 4 litery z tyłu pomiędzy foteliki