reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A właśnie polecacie kupować te bazy isofix? Bo jak patrzyłam to kurcze one kosztują drugie tyle co fotelik... Czy zwiększają znaczącą bezpieczeństwo, czy raczej chodzi o wygodę przy wpinaniu i przenoszeniu fotelika? My chyba wybierzemy fotelik maxi cosi cabriofix właśnie. Jest cięższy od tego city o kilogram ale wydaje się być porządniejszy

My też maxi cosi cabriofix z baza family fix, bo potem można do niej wpiąć większy fotelik pearl. Tutaj w sklepie opisuja, na ile bezpieczny jest fotelik wpiety do bazy, a o ile mniej bezpieczny zabezpieczony tylko pasami: Link do: MAXI COSI fotelik Cabrio Fix
Tylko, że ten fotelik jeździ tylko tyłem do kierunku jazdy. To dobrze, czy źle?

Ja też jeszcze nic nie kupiłam - wstrzymuje się do połówkowych i wtedy zacznę :) więc nie jesteś sama :)
Spodnie z hm też kupiłam I miałam takie samo odczucie jak Ty po ich przymierzeniu - mega wygodne :)
My z mężem ostatnio w Smyku oglądaliśmy wózki i bardzo nam się spodobał Bebetto Tito (w porównaniu do innych wydawał się bardzo dobrze wykonany).. Niestety w internecie nie ma używek.. A chcieliśmy kupić używany wózek.
A mam pytanie odnośnie łóżeczek - musimy z mężem zaopatrzyć się w łóżeczko turystyczne że względu na to, że często wyjeżdżamy..
Przypadło nam bardzo do gustu takie:
Link do: Chicco Łóżeczko Dostawne Next2Me Silver - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Zdaję sobie sprawę, że ono będzie na krócej niż takie standardowe, ale na pierwszy rzut oka wydaje się bardziej komfortowe że względu na to, że można je przystawic do łóżka.. I sama już nie wiem..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez szukałam turystycznego i dostawnego jednocześnie, bo nie sadze, ze młody bedzie spał u siebie, a w łóżku mamy juz psa [emoji6]i znalazłam takie: Link do: Kinderkraft Łóżeczko Dostawne Uno 2W1 Szary - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nawet nie zwracałam uwagi na to ile ważą , bo podobno prowadzą się rewelacyjnie i to mi wystarczy:) mieszkam na parterze więc kilka schodów mi nie straszne

reklama
Ja też, ale padło takie pytanie. ;) Dla niektórych to ważne, jak wysoko mieszkają bez windy itp..

No właśnie dla mnie to ważne, ponieważ ja mam z wózkiem do pokonania 3 piętra. Bez windy. A jeszcze wózka nie mogę zostawić pod blokiem na ulicy w zasadzie. I pierwsze co zwracam uwage na wagę. 15 kg mnie trochę martwi.
Będę na pewno ze starszym latem wychodziła często i ciągle wózek góra - dół.

Do góry