myllenne
Fanka BB :)
Ja prawo jazdy w zdawałam 2 egzaminy w zeszłym roku i jakoś odpusciłam, też ze względów finansowych jednak dodatkowe jazdy i egzamin w miesiącu to lekko 400 zł , a ja jeswzcze muszę dojechać do miasta na jazdy. Chciałabym przed porodem jednak to dokończyć zacisnąć zęby i zdać Czego i Tobie życzę Bo czasem przydałoby się fakt, niby mieszkam w centrum miasta ale większe zakupy czy załatwić coś dalej trzeba i problem z autobusami u mnie jest różnie. Mieszkam w miasteczku lekko ponad 30 tyś mieszkańców.Mi od kilku tygodni strasznie się skóra na czole łuszczy. Muszę smarować nawilżającymi kremami, bo przypudruje twarz, to na czole widać strupki tej skóry.
Ja będąc w domu się nie nudzę, ruchu mam aż nadto bieganina do przedszkola i z przedszkola, zakupy, sprzątanie po moim małym bałaganiarzu, wyprawy na sale zabaw, zajęcia po przedszkolu, Codziennie coś wynajdę. Dzisiaj szorowałam zacięcie kafelki w kuchni
Ale zamierzam ( jak w końcu ogarnę wszystkie zaległe książki) nadal szkolić język niemiecki. Pracuje z tym językiem, ale przerwa powoduje u mnie, że zapominam się Muszę coś czytać codziennie, żeby nie wyjść z rytmu, bo wrócę do pracy i będzie problem
No i w maju zaczęłam prawo jazdy ( dopiero pokonałam lęk przed samochodem) zostały mi egzaminy, zamierzam teraz do marca zdać. Nie skończyłam przed nowym rokiem jak sobie obiecałam, bo moje samopoczucie uniemożliwiło mi usiąść za kierownicą. Teraz czuję się o wiele lepiej i wracam Krótkie przypomnienie, kilka jazd i zdajemy Jeszcze mąż mnie do tego motywuje, bo jednak muszę mieć auto przy dwójce, a jego ciągle nie ma i jestem skazana sama na siebie.
Znalazłam tą ofertę z Biedronki:
Link do: Okazje tygodnia - oferta od 15.01 - Gazetka - Biedronka.pl
Może zapoluję na kocyk z samego rana , zobaczę jaki będzie w dotyku.
Do mnie dziś dotarła poducha ciążowa A do tego gratis jest podusia i kołderka taka lekka dla dzidziaka. Będzie do wózeczka myślę w sam raz