To tez moja zmora
nie smaruje sie i nie chce mi się dokładnie zmywac makijażu:/ i moja skóra jest tragicznie przesuszona
Mi od kilku tygodni strasznie się skóra na czole łuszczy. Muszę smarować nawilżającymi kremami, bo przypudruje twarz, to na czole widać strupki tej skóry.
Ja będąc w domu się nie nudzę, ruchu mam aż nadto
bieganina do przedszkola i z przedszkola, zakupy, sprzątanie po moim małym bałaganiarzu, wyprawy na sale zabaw, zajęcia po przedszkolu, Codziennie coś wynajdę. Dzisiaj szorowałam zacięcie kafelki w kuchni
Ale zamierzam ( jak w końcu ogarnę wszystkie zaległe książki) nadal szkolić język niemiecki. Pracuje z tym językiem, ale przerwa powoduje u mnie, że zapominam się
Muszę coś czytać codziennie, żeby nie wyjść z rytmu, bo wrócę do pracy i będzie problem
No i w maju zaczęłam prawo jazdy ( dopiero pokonałam lęk przed samochodem) zostały mi egzaminy, zamierzam teraz do marca zdać. Nie skończyłam przed nowym rokiem jak sobie obiecałam, bo moje samopoczucie uniemożliwiło mi usiąść za kierownicą. Teraz czuję się o wiele lepiej i wracam
Krótkie przypomnienie, kilka jazd i zdajemy
Jeszcze mąż mnie do tego motywuje, bo jednak muszę mieć auto przy dwójce, a jego ciągle nie ma i jestem skazana sama na siebie.