myllenne
Fanka BB :)
Hej Wam!
Zdrówka dla wszystkich zasmarkanych Ja kolejny dzień zamierzam spędzić w łóżku. Łyknęłam już syrop z cebuli, zjadłam 3 zęby czosnku, piję herbatę z miodem i cytryną, a w pogotowiu czeka paracetamol, ale póki trzymam się na nogach to nie chcę nic zażywać. Mam nadzieję, że sama zwalczę zarazę bo już mnie nosi lekko
Widzę, że temat teściowych ostro na tapecie Już dawno takich esejów tutaj nie czytałam! Ja ze swoją też nie mam dobrego kontaktu... Mogłabym książkę o tym napisać i nie byłaby to lekka przygodówka, ale raczej coś z serii horror/sensacja a chwilami nawet science fiction. W każdym razie własnego dzieciątka nie powierzyłabym jej do opieki nawet na 10 min więc niezwykle cieszę się, że nasze kontakty są ograniczone do minimum- również dzięki odległości jaka nas dzieli
Do matek i przyszłych matek Synków- ( z zięciem chyba kontakty są ciut łatwiejsze)- My też kiedyś będziemy teściowymi (tak, też mnie to przeraża)- zróbmy co w naszej mocy, żeby nie powielać błędów naszych teściowych
O kurde, 20tc zaczynam, szok!
Tak samo wstrzymuje się z paracetamolem, wczoraj stwierdziłam że jeśli mi nie przejdzie to spróbuje ale na szczęście dziś jest dużo lepiej. Więc herbatka z miodem i cytrynką i ciepła kołdrka.
Ja dziś zaczyna 21 tc Leci ten czas szalenie szybko
Dziś w ogóle jest taki mój ulubiony dzień w roku finał WOŚP Zawsze oglądam w tv co się dzieje, zawsze wspieram orkiestrę, i bardzo kibicuję. A ten finał ma pomagać noworodkom więc jest szczególnie ważny dla Nas przyszłych mam Mam szczerą nadzieję,że nikomu taka pomoc nie będzie potrzebna, ale jeśli już miałaby być, to żeby lekarze mieli czym ratować dzieciaczki!