Też nie wiem skąd to hasło, ale akurat mi wpadlo do głowy a ja sie wysiedziałam prawie 5 godzin i co? I dostalam skierowanie na wtorek, bo amniopunkcje robia we wtorki. Tyle, że jak dzwonilam wcześniej to nikt mi tego nie powiedzial.. :/ no i znowu pare dni będę sie stresować... ech..o rany, a czemu tak długo czekasz? współczuję i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
BTW, nie wiem skąd powiedzenie "nudzić się jak mops" - mamy mopsa i on zawsze ma jakieś zajęcie, a jaki charakterny jest
reklama
Nie, na szczęscie po zabiegu idzie sie do domu, ale ponoć należy odpoczywać Czyli leżę i pachnę, a mąż donosi herbatę i spełnia zachciankiniedobrze, przecież i tak pewnie nerwy i stres, a tu jeszcze takie oczekiwanie? W szpitalu późnij Cię przetrzymają czy od razu do domu?
@pea: Ze względu na obciążenie genetyczne .. Powiedzieli mi, że mogę ale nie muszę sie zgodzić na badanie. Ale wole je zrobić i mieć większą pewność, że z dzieckiem wszystko ok.
ZUZA.80
Fanka BB :)
byłaś na Kopernika? bo to brzmi jak u nich...Też nie wiem skąd to hasło, ale akurat mi wpadlo do głowy a ja sie wysiedziałam prawie 5 godzin i co? I dostalam skierowanie na wtorek, bo amniopunkcje robia we wtorki. Tyle, że jak dzwonilam wcześniej to nikt mi tego nie powiedzial.. :/ no i znowu pare dni będę sie stresować... ech..
Mecenasowa27
Zabilabym chyba tam kogoś na miejscu jakby mi tak piwiedzieli o tyłu h siedzenia denerwowania się i czekania
AgaRS90
No wlasnie to nie sa kulki gejszy tylko taku balonik, którego obwód można powiększać z ćwiczenia na ćwiczenie i nalezy go mięśniami wypchac.Coś jak kulki gejszy. Może łatwiej ćwiczyć mięśnie Kegla jak się ma coś w środku i to czuje. Nie wiem. Nie używałam. Na początku wiem że jest trudno, ale po 3-4 dniach już z automatu idzie [emoji4]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Slyszala któraś o tym ? A moze korzystała?
Z tym zamykaniem słoików tez bywało różnie, ale mam patent, ktory działa.Myślę, że przez kupne słoiki. Jak mąż je dokręcał, to niektóre wieczka juz puszczały.
Borówkę robiłam w słoiczkach po koncentratach i wszystko jest ok.
Janginizacja - lałam trochę wody na spód, dodawałam owoce, odrobinę soliłam (żeby puściły dużo soku) i gotowałam. Jedne krócej, inne dłużej. No i później przekladalam do wygotowanych słoików, jeszcze zagotowywalam i tyle.
Borówki robiłam latem i do tej pory są ok. Nie zepsuły się.
Po napełnieniu słoików nakładam na słoik kawałek folii (tnę woreczki śniadaniowe) i dopiero wtedy zakręcam.
Powiedziałabym,że jest powszechnym zjawiskiem w ciąży bo dziecko wyciąga z mamy ile się da Jeśli anemia jest duża lekarz wypisuje żelazo i to zazwyczaj pomaga. W każdym razie u mnie pomagało, a miewalam naprawdę ogromne niedoboryTo pewnie tak jak piszesz mogę mieć anemie bo wartości referencyjne hemoglobiny sa od 12 do 16 a ja mam 12,1. Ale anemia jest niebezpieczna w ciąży?
olala25
@ZUZA.80 Ja kupiłam biustonosz w La Vantil, mam akurat model EMILIA FULL, zapłaciłam 100 zł na wyprzedaży. Też miałam ten problem, ze w tych sztywniejszych było mi niewygodnie, a ten jest z takiej mięciutkiej gąbeczki, która dobrze dopasowuje się do ciała. W ogóle to mój pierwszy biustonosz z pełnymi miskami, do tej pory nosiłam half-cupy, ale jestem bardzo zadowolona, nigdzie się nie wrzyna i dobrze podtrzymuje.
O moje libido też zawsze blisko zera od zawsze. Najpierw brałam pigułki anty, potem ciąża zagrożona, potem znowu brałam pigułki, aż rzucilam to dziadostwo, bo życie nasze cierpialo na tym I już do nich nie wrócę.
A teraz też częściej mi dokuczają dolegliwości po cesarce, zrosty i codziennie budzę sie i zapypiam z bólem brzucha. O seksie nie ma mowy- już raz spróbowałam, bałam się, że zrobiłam sobie albo dziecku krzywdę, ból był okropny po..
A teraz też częściej mi dokuczają dolegliwości po cesarce, zrosty i codziennie budzę sie i zapypiam z bólem brzucha. O seksie nie ma mowy- już raz spróbowałam, bałam się, że zrobiłam sobie albo dziecku krzywdę, ból był okropny po..
reklama
AgaRS90
To niedobrze jeśli boli, mówiłaś o tym lekarzowi?O moje libido też zawsze blisko zera od zawsze. Najpierw brałam pigułki anty, potem ciąża zagrożona, potem znowu brałam pigułki, aż rzucilam to dziadostwo, bo życie nasze cierpialo na tym I już do nich nie wrócę.
Podziel się: