reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
U mnie od zawsze libido 0 wiec gorzej byc nie może [emoji23]Ja nie strasze[emoji4]
Lepiej żeby wiedziały niż przechodziły przez to co ja. Stwierdziłam że się do niczego nie nadaję, że nie mam czucia, że już jestem stara i inne tego typu rzeczy. Aż w końcu dotarłam do Hafiji i się dowiedziałam że to normalne. Od tamtej pory było mi o wiele lepiej psychicznie i mąż też bardziej rozumiał sytuację.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Aga [emoji23]U mnie od zawsze libido 0 wiec gorzej byc nie może [emoji23]
Ale wiesz że ja w pierwszej ciąży miałam też zerowe libido.
Teraz w drugiej to mam jakiś szał. Jakby mnie ktoś głodził [emoji23]
AgaRS90
No niestety to uczucie nie jest mi znane i nigdy nie bylo [emoji23]Aga [emoji23]
Ale wiesz że ja w pierwszej ciąży miałam też zerowe libido.
Teraz w drugiej to mam jakiś szał. Jakby mnie ktoś głodził [emoji23]
Mecenasowa27
U mnie nie długo wizyta tzn o 18.40 ale pewnie szybko i tak nie wejdę jak zwykle. Będę jechać już o 18. Trochę stresa już mam. Zobaczymy co powie o moim.wyniki afp, no i robiłam wczoraj morfologia i mocz to leuokoyty mam podwyzszone trochę a RBC i HCT trochę za niskie cokolwiek to znaczy. A w moczu chyba dość liczne baterie
Fajnie że ktoś tak uświadamia o ćwiczeniach mięśni kegla. To moja pierwsza ciąża więc jestem zielona.
Fajny pomysł ze sloiczkami, na pewno skorzystam chociaż nigdy nie robiłam to mam nadzieję że coś z tego wyjdzie
Fajnie że ktoś tak uświadamia o ćwiczeniach mięśni kegla. To moja pierwsza ciąża więc jestem zielona.
Fajny pomysł ze sloiczkami, na pewno skorzystam chociaż nigdy nie robiłam to mam nadzieję że coś z tego wyjdzie
KikaRika
Moderatorka
No ja właśnie za bardzo nie ćwiczyłam, przed nacięciem uchronił mnie masaż krocza a w doznaniach po pomogło szycie...Nawet mąż stwierdził różnice [emoji4]To Ci zazdroszczę [emoji17]
Ja nie ćwiczyłam. Moja ginekolog po porodzie na wizycie stwierdziła, że to nie nacięcie, tylko pocieli mnie jak prosię na rzeź. Także u mnie było ciężko i nie wróciłam do dawnej formy. Po porodzie ćwiczyłam 5 razy dziennie. I dzięki temu jest w miarę ok.
A piszę o tym nie żeby kogoś straszyć. Tylko żebyście wiedziały że nie zawsze jest super. Że warto ćwiczyć, żebyście uniknęły tego co mi się przytrafiło.
No u mnie powrót do formy równa się operacja.
Ale wiadomo różnie to bywa...
Powodzenia!U mnie nie długo wizyta tzn o 18.40 ale pewnie szybko i tak nie wejdę jak zwykle. Będę jechać już o 18. Trochę stresa już mam. Zobaczymy co powie o moim.wyniki afp, no i robiłam wczoraj morfologia i mocz to leuokoyty mam podwyzszone trochę a RBC i HCT trochę za niskie cokolwiek to znaczy. A w moczu chyba dość liczne baterie
Podniesione leukocyty w ciąży to raczej norma, a obniżony hematokryt szczególnie w połączeniu z niską hemoglobiną oznacza anemię. Ale to też nie jest patologia Ja przez wszystkie ciąże mam wysokie leukocyty i galopującą anemię, teraz mam przepisane żelazo :/
AgaRS90
A co myślicie o tym ?
Tez sie boje tego nacięcia:/ i znalazlam cos takiego
Wiem zw czasem daja przed porodem zeby rozwarcie bylo większe, no ale ta to raczej po to, zeby sie rozciągnąć.
Msm zamiar kupic i kilka tyg przed zacząć
Link do: Aniball – Sposób na łatwiejszy poród.
Tez mi sie wydaje, ze mozna sie nauczyć dobrze przec bo yo tez ważne a jsk inaczej sie tego nauczyc jesli to np jest 1 poród? Ponoc to tez jest jeden z wiekszych i częstszych problemów ze dziewczyny nie potrafią dobrze przec
Tez sie boje tego nacięcia:/ i znalazlam cos takiego
Wiem zw czasem daja przed porodem zeby rozwarcie bylo większe, no ale ta to raczej po to, zeby sie rozciągnąć.
Msm zamiar kupic i kilka tyg przed zacząć
Link do: Aniball – Sposób na łatwiejszy poród.
Tez mi sie wydaje, ze mozna sie nauczyć dobrze przec bo yo tez ważne a jsk inaczej sie tego nauczyc jesli to np jest 1 poród? Ponoc to tez jest jeden z wiekszych i częstszych problemów ze dziewczyny nie potrafią dobrze przec
Effa84
Coś jak kulki gejszy. Może łatwiej ćwiczyć mięśnie Kegla jak się ma coś w środku i to czuje. Nie wiem. Nie używałam. Na początku wiem że jest trudno, ale po 3-4 dniach już z automatu idzie [emoji4]
reklama
Mecenasowa27
To pewnie tak jak piszesz mogę mieć anemie bo wartości referencyjne hemoglobiny sa od 12 do 16 a ja mam 12,1. Ale anemia jest niebezpieczna w ciąży?Powodzenia!
Podniesione leukocyty w ciąży to raczej norma, a obniżony hematokryt szczególnie w połączeniu z niską hemoglobiną oznacza anemię. Ale to też nie jest patologia Ja przez wszystkie ciąże mam wysokie leukocyty i galopującą anemię, teraz mam przepisane żelazo :/
Podziel się: