AgaRS90
Fanka BB :)
No niestety on jest wszędzie :/Tak, mieszkam w Krakowie Wiesz, mnie głowa boli mniej wiecej od świąt, codziennie nie jakoś bardzo i na szczęście nie przez cały dzień, ale są momenty kiedy jest to uciażliwe. Między świętami, a Sylwestrem miałam taki ból, że przy każdym ruchu ciałem miałam wrażenie jakby mi ktoś głowę włożył w imadło i ściskał.. Bez paracetamolu się wtedy nie obeszło.. Co do smogu, to staram się nie chodzić za dużo na "świeżym powietrzu", z domu do auta, z auta do pracy i tyle, ale faktem jest, że smogu się w zimie nie da uniknąć :/
Choć ja zainwestowałam w oczyszczacz i czuje różnice
Wyszłam do kościoła 6ego i było super, nawet chcieliśmy iść na spacer
Wyszłam z kościoła i aż mnie cofnelo, już w czasie mszy zaczęlo mnie cmic. Wróciliśmy do domu, włączyłam oczyszczacz i 250 pm... 15 min i już było dobrze, choć był taki smog że cała noc na 2 trybie szedł i poniżej 50pm 2.5 nie schodził bo nie mógł na tak niskim trybie tego zwalczyć a na 3 już buczy i przeszkadza podczas snu.
Mam już l4 , nie mam dzieci więc jak za oknem masakra to nie wychodzę a w domu mam względnie czyste powietrze, no i rzadziej boli mnie głowa